TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent karanlığa bürünecek! 29 Mart Ankara elektrik kesintisi yaşanacak iller

Ankara'da elektrik kesintisi listesi... Ankara'da elektrik ne zaman gelecek? 29 Mart 2024 Cuma günü hangi ilçelerin hangi mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 13:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Başkent karanlığa bürünecek! 29 Mart Ankara elektrik kesintisi yaşanacak iller

Başkent elektrik kesintisi listesi! Ankara’da elektrik ne zaman gelecek? 29 Mart 2024 Cuma günü Ankara’nın farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 29 Mart 2024 Cuma günü Ankara’nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Ankara elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Ankara elektrik kesintisi ve detayları…

Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Ankara’da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Ankara elektrik kesintisi ve Başkent elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. Başkent Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 29 Mart 2024 Cuma günü Ankara’nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Ankara’da hangi ilçelerde elektrik kesilecek Ankara’ya elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde!

Ankara'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Ankara'da elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler için BURADAN sorgulama yapabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.