TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor All Star 28 Mart Perşembe izleyiciyi ne bekliyor?

Heyecan dolu rekabetin merkezinde yer aldığı ve milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor All Star 2024'un yeni bölümü nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Ada hayatının zorlu şartlarıyla mücadele eden yarışmacılar, strateji ve dayanıklılık konusunda sınırlarını zorlayacaklar. Peki Survivor All Star 28 Mart Perşembe neler olacak? Bu akşam düelloyu kim kazanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 13:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor All Star 28 Mart Perşembe izleyiciyi ne bekliyor?

Survivor All Star 2024'ün heyecan dolu yeni bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Ada macerasının doruk noktasında, yarışmacılar arasındaki rekabetin ve dostlukların ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görmek için heyecanla bekleniyor. Peki Survivor All Star 28 Mart Perşembe neler olacak? Bu akşam düelloyu kim kazanacak? Detaylar haberimizin devamında…

Survivor All Star 28 Mart Perşembe neler olacak?

Survivor All Star 2024'ün heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı nihayet yayınlandı ve izleyicileri soluksuz bıraktı. Televizyon ekranlarının yanı sıra sosyal medyada da büyük ilgi gören fragman, yeni bölümde neler olacağına dair merakı arttırdı. İşte, 28 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Survivor'un heyecan dolu yeni bölümünde yaşanacaklar:

Survivor All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Kıran kırana geçecek mücadelede kazanan takım mavi takım mı yoksa kırmızı takım mı olacak? Merak edilen sorunun cevabı bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak 71.bölümde.

Fragmanda yer alan görüntülere göre takımlar arasında geçecek kıyasıya mücadelede yarşmacılar oldukça gergin gözüküyor ve her bir yarışmacı takımıyla problem yaşıyor.

Mavi takımda Batuhan ile Yasin arasında da gerginlik hat safhada. Son olarak günün en önemli detayı olarak düello oyunu oynanacak. Survivor All Star’da Aleyna- Aysu- Berna ve Merve'nin bulunduu Düellodan ilk çıkan kim olacak ve hangi isim adaya veda edecek. Tüm bu soruların hepsi yarışmanın ardından belli olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.