TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1277'inci bölümde neler yaşanacak?

Aslı Hünel İle Gelin Evi, 17 Nisan Çarşamba tarihinde heyecan dolu bir yeni bölüm ve yeni yarışmacılarla ekranlara geliyor. Programın yeni bölümünde izleyicileri nelerin beklediği ise merak konusu. Gelinlerin evdeki çekişmeli mücadelesi ve yaşadıkları eğlenceli anlar, yarışmanın ruhunu oluşturuyor. Tüm bunlar ve daha fazlası 17 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek olan Aslı Hünel ile Gelin Evi 1277'inci bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aslı Hünel ile Gelin Evi 1277'inci bölümde neler yaşanacak?

Heyecan dolu ve rekabetin doruklarda yaşandığı bir programla ekranlara renk katıyoruz! Aslı Hünel ile Gelin Evi, gelin adaylarının beceri ve yeteneklerini sergilediği, evliliğe hazırlık sürecinde birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği bir platform. Ev dekorasyonundan misafirperverliğe, sofra sunumundan çeyize, düğüne ve balayına kadar pek çok alanda değerlendirilen gelin adayları, büyük ödül için haftalık olarak 50 bin TL'lik bir mücadele veriyor. Eğlence dolu yeni bölümlerle ekranlara gelen program, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Peki Aslı Hünel ile Gelin Evi 1277'inci bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

Aslı Hünel ile Gelin Evi 1277'inci bölümde neler yaşanacak?

Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde haftanın sonunda kazanan gelin, büyük ödül olarak 50 bin TL'yi alacak. Ayrıca, her gün yapılan eşler arası ilişki testini kazanan gelinlere çil çil altın, hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek. Final gününde ise büyük bir ödül olan 10 çeyrek altını sahibini bulacak. Yeni evli gelinler, mutfaktaki becerilerinden geleneklere kadar birçok konuda kıyasıya mücadele edecekler. Her gün birbirlerinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 çeyrek altını kazanmak için büyük bir rekabete girecekler. Ayrıca, her gün yapılan eşler arası ilişki testini geçen gelinler bir altın daha kazanma fırsatı elde edecekler. Bu şekilde, hem evliliklerini test etme şansı bulacaklar hem de ödül kazanma fırsatını yakalayacaklar.

Aslı Hünel ile Gelin Evi programında bugün Rabia gelinin evi ziyaret edilecek. Ev gezmesinde çeyizler gösterilirken diğer yarışmacılar Rabia gelinin halısının fiyatını duyunca şok olacaklar. Halının fiyatı ise 600 bin TL!

Aslı Hünel ile Gelin Evi son bölümde neler oldu?

Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin 1276. Bölümünde, 27 yaşında ve 5 yıllık evli olan Nezahat Tunçerdem'in evine konuk olundu. Programda, Nezahat Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna, özenle hazırladığı sofrasından ikramlıklarına kadar birçok farklı alanda değerlendirme yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.