TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslı Hünel ile Gelin Evi: Yeni bölümde dolu dolu heyecan! Nezahat Tunçerdem'in evine konuk oluyoruz

Show TV'nin popüler yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bölüme giriş yapıyor. Program, beş farklı gelinle dolu dolu bir bölüm sunacak izleyicilere. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da gelinlerin yetenekleri ve evlilik maceraları ekranlara taşınacak. Programın sunucusu Aslı Hünel'in rehberliğinde, seyirciler yine unutulmaz dakikalar yaşamaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 17:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aslı Hünel ile Gelin Evi: Yeni bölümde dolu dolu heyecan! Nezahat Tunçerdem'in evine konuk oluyoruz

Show TV'nin popüler yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bir enerjiyle haftaya giriş yapıyor. Program, beş farklı gelinle dolu dolu bir bölüm sunacak izleyicilere. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da gelinlerin yetenekleri ve evlilik maceraları ekranlara taşınacak. Programın sunucusu Aslı Hünel'in rehberliğinde, seyirciler yine unutulmaz dakikalar yaşamaya hazırlanıyor.

Show TV'nin popüler yarışma programı Gelin Evi, bu hafta tekrar izleyicileri ekran başına çekmeye hazırlanıyor. Yeni bölümde, 27 yaşındaki ve 5 yıllık evli olan Nezahat Tunçerdem'in evine konuk olundu. Hafta boyunca, ev sahibi gelinler eğlenceli karşılamalar ve özel sunumlarla izleyicilere keyifli anlar yaşatacaklar.

Show TV'nin beğenilen yarışma programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bölümüyle 16 Nisan Salı günü saat 12.30’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Haftanın sonunda birinci olan gelin, 50 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak! Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere altın, beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek. Heyecan dolu yarışma, izleyicilere ekrana kilitlenecek anlar vadediyor.

Gelin Evi yeni haftanın ilk gün yarışmacısı Nezahat Tunçerdem

Aslı Hünel ile Gelin Evi"nin yeni bölümünde, 27 yaşında ve 5 yıllık evlilik deneyimine sahip olan Nezahat Tunçerdem'in evine konuk olunacak. Yarışmacılar, Nezahat Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar geniş bir yelpazede değerlendirmeler yapacaklar. Hafta boyunca ev sahibi gelinler, eğlenceli karşılamalar ve özel sunumlarla izleyicilere keyifli anlar yaşatacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.