TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

ATV ekranlarında yayınlanan dizi Aldatmak, 41. bölüm fragmanı izleyicileri tarafından araştırılıyor. İşte Aldatmak 41.bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayıma devam ediyor. 41. bölüm ile ekrana gelecek olan Aldatmak, konusu itibariyle büyük bir ilgiyle sevenleri tarafından takip ediliyor. İşte ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak 41. Bölüm…

ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

ALDATMAK 40. BÖLÜMDE NE OLDU?

Mualla'nın oyunlarına daha fazla dayanamayan Oylum, oğluna kavuşmak için her şeyi göze alacak hale gelir. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide, Mualla'nın her hareketini ne kadar titiz şekilde planladığıyla bir kez daha yüzleşir.

Zeliş'in sakladığı karanlık sırlardan biri açığa çıkınca Güzide için Ozan cephesinde de sorunlar patlak vermeye başlar. Ancak Zeliş'in hiç de hafife alınmaması gerektiği bütün ailenin önünde gözler önüne serilecektir.

Tarık, Güzide'ye karşı ortaya yeni çıkan ittifakı dağıtmak için şaşırtıcı bir hamle yaparken, Sezai sevdiği kadının her koşulda yanında olduğunu bir kez daha kanıtlar. Fakat Sezai'nin araştırdığı bir gizem, herkes için büyük bir şaşkınlığı da beraberinde getirecektir.

ALDATMAK 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ALDATMAK DİZİSİNİN 41. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı yayınlandı! 41. Bölümde ne olacak?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.