TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Aldatmak

Aldatmak haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Aldatmak haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Aldatmak 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Aldatmak 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayıma devam ediyor. 42. bölüm ile ekrana gelecek olan Aldatmak, konusu itibariyle büyük bir ilgiyle sevenleri tarafından takip ediliyor. İşte ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak 42. Bölüm… ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar. ALDATMAK 41. BÖLÜMDE NE OLDU? Güzide iki cepheyle birden mücadele ediyor Güzide, hastanede karışan bebeğiyle ilgili öğrendiği yeni bir bilgi sebebiyle ne yapacağını bilemez. Evladı olması muhtemel bir isme ulaşan Güzide'yi büyük bir şok beklerken, hem Tarık hem de Sezai ona yardım eli uzatmaya çalışır. Mualla'nın baskı ve zorlamaları her geçen gün daha da artarken Oylum için bir tutsaklığa dönüşen ev hayatının katlanılabilir tek kısmı Kahraman'dır. Oylum'a olan aşkı yüzünden gözü artık hiçbir şey görmeyen Tolga ise sonuçlarını hiç düşünmeden bir hamle yapar. Bu hamle Tolga'nın yalnızca babasını değil, Mualla'yı da karşısına almasına sebep olacaktır. ALDATMAK 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE ALDATMAK DİZİSİNİN 42. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yargı 67. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak?

Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Haber

Aldatmak 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayıma devam ediyor. 41. bölüm ile ekrana gelecek olan Aldatmak, konusu itibariyle büyük bir ilgiyle sevenleri tarafından takip ediliyor. İşte ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak 41. Bölüm… ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar. ALDATMAK 40. BÖLÜMDE NE OLDU? Mualla'nın oyunlarına daha fazla dayanamayan Oylum, oğluna kavuşmak için her şeyi göze alacak hale gelir. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide, Mualla'nın her hareketini ne kadar titiz şekilde planladığıyla bir kez daha yüzleşir. Zeliş'in sakladığı karanlık sırlardan biri açığa çıkınca Güzide için Ozan cephesinde de sorunlar patlak vermeye başlar. Ancak Zeliş'in hiç de hafife alınmaması gerektiği bütün ailenin önünde gözler önüne serilecektir. Tarık, Güzide'ye karşı ortaya yeni çıkan ittifakı dağıtmak için şaşırtıcı bir hamle yaparken, Sezai sevdiği kadının her koşulda yanında olduğunu bir kez daha kanıtlar. Fakat Sezai'nin araştırdığı bir gizem, herkes için büyük bir şaşkınlığı da beraberinde getirecektir. ALDATMAK 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLE ALDATMAK DİZİSİNİN 41. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı yayınlandı! 41. Bölümde ne olacak?

Aldatmak dizisinin Azra’sı Alize Gördüm kimdir? Haber

Aldatmak dizisinin Azra’sı Alize Gördüm kimdir?

ATV ekranlarında 22 Eylül 2022 tarihinden bu yana yayınlanan Aldatmak dizisi, Tims&B Productions imzası taşıyor. Şu ana kadar 36 bölüm yayınlanan dizi, her hafta perşembe günü izleyiciyle buluşuyor. Dizi konusuyla olduğu kadar oyuncuları ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Alize Gördüm kimin kızı? 1994 doğumlu Alize Gördüm, 2013 yılında 22 yıllık evliliklerini noktalayan Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün tek çocuğudur. Annesi ve babası gibi oyunculuk yapan Alize Gördüm, İstanbul’da bulunan özel bir akademide oyunculuk eğitimi aldı. Ünlü ismin ilk oynadığı dizi 2012 yapımı Veda’dır. Ardından dünya çapında başarıya ulaşan Muhteşem Yüzyıl’da kamera karşısına geçmiş, ardından da Anne isimli dizide boy göstermiştir. Son olarak ATV’nin Aldatmak dizisinde Azra karakteri ile izleyiciyle buluşan Alize Gördüm, burada annesi Vahide Perçin ile birlikte rol alıyor. Aldatmak dizisi konusu Son derece saygı duyulan bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide Yenersoy, meslek hayatı boyunca birçok evliliğin bitmesini önlemiş, çocuklara hak ettikleri sevgi ve şefkatin gösterilmesini sağlamış, oldukça dürüst e adaletli bir görev insanıdır. Prensipleri ile ön plana çıkan Güzide Yenersoy, eşi Tarık Yenersoy ve iki çocuğu ile örnek bir yaşam sürer. Hayatları boyunca bunca yıldır kurdukları huzurlu aile yaşamlarının devam edeceğini düşünen Güzide Yenersoy için işler bir gün tamamen değişecektir. Mutlu ve sağlam aile bağlarıyla örülü olduğunu düşündüğü ailesi, beklenmedik bir şekilde dağılmaya başlayacaktır. Aldatmak dizisi oyuncuları Tims&B Productions yapımı olan dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu, senaryo yazarlığında ise Yıldız Tunç, Atilla Özel ve N. Selena Çağlayan bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şekilde: Vahide Perçin (Güzide Yenersoy) Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan) Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy) Yusuf Çim (Ozan Yenersoy) Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu) Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu) Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy) Asena Girişken (Yeşim Denizeren) Cem Sürgit (Ümit Özgüder) Meltem Baytok (Nazan Tokluca) Aras Aydın (Behram Dicleli) İlayda Çevik (İpek Okuyan) Berkay Ateş (Kahraman) Alize Gördüm (Azra Yanar) Selin Kahraman (Zeliş) Burcu Söyler (Selin) İrem Tuncer (Serra) Canan Ürekil (Zeynep) Masal Ayşe Gencer (Öykü) Özlem Tokaslan (İlknur Gülsoy) Nursel Köse (Mualla Dicleli)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.