TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

47 yıl sonra aynı acı! Anne, baba ve kardeş aynı kaderi paylaştı

Antalya'da, iş yerinin duvarına çarptıktan sonra alev alan otomobilin sürücüsü, 47 yaşındaki Ramazan Ergin yaşamını yitirdi. Ramazan Engin'in annesi, babası ve kardeşinin de 1977 yılında Elmalı ilçesindeki evlerinde çıkan yangında öldükleri, birkaç aylık olan kendisinin ise yangından komşuları tarafından kurtarıldığı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 18:26
Kaynak: AA
47 yıl sonra aynı acı! Anne, baba ve kardeş aynı kaderi paylaştı

Antalya'nın nın Kumluca ilçesinde, Ramazan Engin'in (47) kullandığı otomobil, Bağlık Mahallesi Kızılay Caddesi'nde seyir halindeyken önce refüje, ardından da bir iş yerinin duvarına çarparak durabildi.

Araçta sıkıştı

Kazanın ardından alev alan otomobilde sıkışan sürücü, araçtan çıkamadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yapılan incelemede, sürücü Engin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kumluca Bölge Trafik İstasyon Amirliğinde teknisyen yardımcısı olarak çalıştığı öğrenilen Engin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

47 yıl sonra aynı kader!

Ramazan Engin'in annesi, babası ve kardeşinin de 1977 yılında Elmalı ilçesindeki evlerinde çıkan yangında öldükleri, birkaç aylık olan kendisinin de yangından komşuları tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.