TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dili boğazına kaçan adamı önce kurtardı, sonra tıraş etti

Bursa'da bir kişi tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçtı. Berber öce müşterisinin hayatını kurtardı,  sonra traşa kaldığı yerden devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 18:22
Kaynak: AA
Dili boğazına kaçan adamı önce kurtardı, sonra tıraş etti

Osmangazi'nin Çırpan Mahallesi’nde bir kişi, tıraş olmak için mahalledeki berbere gitti. Sakal tıraşı sırasında bu kişi, dilinin boğazına kaçması sonucu nefes alamayarak fenalaştı. Müşterisinin nefesinin kesilerek fenelaştığını fark eden 50 yaşındaki berber Muhammet Bayraktar, elini müşterisinin ağzına sokarak dilini çıkarmayı başardı.

Yaptığı müdahaleyle müşterinin nefes borusuna kaçan dilini çıkardığını anlatan Bayraktar, "Müşterimi tıraş ederken bir anda kendinden geçti. Morarmaya başladı. O anda bir şeyler olduğunu hissettim. Nefes alamadığını anlayınca ağzını açtım. Dili içeriye doğru kabarmıştı. Dilini çekince biraz rahatladı. O rahatlayınca biz de rahatladık. Hastaneye götürmeyi teklif ettik ama kabul etmedi. İyi olduğunu söyledi. Biraz korktuk. Görüntüleri sosyal medyadan görüp arayanlar var. Hayat kurtarmak güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

Müşterisinin kendisini iyi hissettiğini söylemesi üzerine traşa devam ettiğini ifade eden Bayraktar, "Ben de 5 yıl önce halı sahada çarpışıp yere düşmüştüm. O an aklıma geldi, benim de dilim boğazıma kaçmıştı" diye konuştu. Öte yandan Bayraktar'ın müşterisini kurtarma anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, Bayraktar'ın nefes almadığını fark ettiği müşterisinin ağzını açtığı, parmaklarıyla dilini boğazından çıkardığı anlar yer aldı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.