TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

28 Mart Survivor’da kim elendi? Adaya veda isim Aysu mu, Aleyna mı?

Survivor All Star 2024'te gerilim dolu bir eleme gecesinin ardından sonuçlar belli oldu. Kadın eleme haftasında kimin elendiği merak ediliyor. 28 Mart tarihinde Dominik'te yapılan elemelerde, Aleyna mı yoksa Aysu mu adaya veda edecek sorusu merak konusu oldu. Peki 28 Mart Survivor kim elendi? Adaya veda hangi isim veda etti, hangi isim Survivor’a devam etti? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 00:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
28 Mart Survivor’da kim elendi? Adaya veda isim Aysu mu, Aleyna mı?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024, bu hafta kadın eleme heyecanı yaşandı. Haftanın eleme adayları, adada kalmak için mücadele etti. Ancak sonuçlar, izleyicileri heyecanlandırdı. 28 Mart'ta yayınlanan bölümde, dört kadın yarışmacı elenme riskiyle karşı karşıya kaldı. Kimin adaya veda ettiği ve ödül oyununu kimin kazandığı merak konusu oldu. 28 Mart Survivor kim elendi? İşte cevabı…

Bu hafta Survivor'da kadın yarışmacılardan biri adaya veda edecek. Eleme düellosuna kalan isimler Aleyna, Berna, Aysu ve Merve oldu. Bu dört isim arasından biri, düello sonunda adaya veda edecek. Önce ödül oyunu için rekabet ettiler, ardından eleme düellosuna hazırlandılar.

28 Mart Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da mavi ve kırmızı takımlar, kahvaltılık ödül için rekabet etti. İki takım arasında gerçekleşen yarışmada, ilk 8'e ulaşan takım ödülün sahibi olacaktı. Sonuç olarak, 8-4'lük skor ile mavi takım, ödül oyununu kazanan taraf oldu.

28 Mart Survivor kim elendi?

Survivor'da bu hafta kadın eleme haftasıydı. Potaya sırasıyla Aleyna, Aysu, Berna ve Merve girdi. Dört kadın yarışmacı eleme adayı oldu. Büyük rekabette Aleyna Berna ile Aysu ise Merve ile eşleşti. Bu karşılaşmalardan Merve ve Berna galip olarak ayrıldı ve Survivor’a devam etmeye hak kazandılar. Aysu ve Aleyna ise adada kalmak için yarışmaya devam ettiler.

Kadın eleme haftasında Aleyne ve Aysu karşı karşıya geldi. Eleme düellosunda adaya veda eden isim Aysu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.