TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor’da korkutan kaza! Nagihan ölümden döndü

Survivor All Star'da heyecan giderek artıyor. Son yaşanan olayda, Nagihan ve Yunus Emre, Turk and Caicos Adaları'nda kaza atlattılar. Nagihan, yaşadıkları kaza sonrasında "Ölümden döndüm" diyerek büyük bir tepki gösterdi. Bu gelişmeyle birlikte yarışmacılar arasındaki rekabet ve gerilim daha da arttı. Olayın detayları ve yarışmacıların nasıl tepki vereceği merak konusu oldu

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 10:24
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor’da korkutan kaza! Nagihan ölümden döndü

Kırmızı takım yarışmacıları, geçtiğimiz dokunulmazlık oyununu kazanarak "Turk and Caicos Adaları" ödülünü hak etti. Yarışmacılar, adada güzel anların keyfini çıkardılar. Ancak Nagihan ve Yunus Emre, Turks and Caicos Adaları ödülünde jet ski kazası yaşadılar. Bu beklenmedik olay, adadaki atmosferi bir anda değiştirdi ve diğer yarışmacılar arasında endişe ve şok yarattı. Herkes, Nagihan ve Yunus Emre'nin durumu hakkında endişeliydi ve onların sağlığına odaklanmış durumda.

ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİM

Nagihan Karadere, yaptığı açıklamada "Öldürüyordu beni, öyle gözü kör geldi ki. Bu adamla hiçbir şey yapılmaz." ifadelerini kullandı. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Karadere, "Hayatımda hiç bu kadar ölümle burun buruna geldiğim bir anım olmamıştı. Hani derler ya 'hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti', sadece kızımı düşündüm. Çaresiz bir şekilde yaşıyor olduğuma inanmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu. Nagihan, olayın şokunu bir süre üzerinden atlatamadı.

Yunus Emre ise "Öyle büyük bir kaza yaşadık ki hiçbirimize bir şey olmaması yaradanın bir mucizesi" diyerek durumu değerlendirdi. Neyse ki her iki yarışmacı da sağlıklarını etkileyecek bir durumla karşılaşmadılar.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

27 Aralık 1984 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Cığcık köyünde doğan, Türk kısa mesafe ve engelli koşucusu olan Karadere, spor kariyerine Fenerbahçe'de başladı ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya, 4x100m bayrak yarışında ise bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yer aldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya elde etti.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. Ancak 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başlayan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı ve çeyrek finalde elenerek beşinci oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.