TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2024 oruç ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı kaç gün tatil?

2024 oruç ne zaman başlıyor? En güzel Ramazan Bayramı mesajları. 2024 Ramazan Bayramı kaç gün tatil? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 15:56
Kaynak: HABER MERKEZİ
2024 oruç ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı kaç gün tatil?

2023’ün son günlerinin yaşandığı bu tarihlerde, 2024 yılındaki bayram ve özel günlerin hangi tarihlere denk geleceği şimdiden araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda pek çok insanın en fazla merak ettiği konuların başında 2024 Ramazan Bayramı ile ilgili bilgiler yer alıyor. 2024 oruç ne zaman başlıyor ve 2024 Ramazan Bayramı tatili hakkındaki bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

2024 oruç ne zaman başlıyor?

2024 yılında Ramazan başlangıcının ne zaman olacağı ve dolayısıyla da ilk orucun hangi tarihte tutulacağı, şimdiden pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. 2024 yılında ilk oruç 11 Mart 2024 Pazartesi günü tutulmaya başlanacak.

2024 Ramazan Bayramı ne zaman?

Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak. 12 Nisan 2024 Cuma günü de bitecek.

2024 Ramazan Bayramı kaç gün tatil?

Ramazan Bayramı 2024 yılında 10 Nisan Çarşamba ve 12 Nisan Cuma günleri arasında gerçekleşecek. Toplamda 3 gün bayram tatili olacak. 

Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajlar

Müslüman alemi için son derece kıymetli zamanlardan biri olan Ramazan Bayramı’nda, pek çok insan sevdiklerine mesaj göndererek bayramlarını kutluyor. Yakınlarınızı mutlu etmenizi sağlayacak en güzel Ramazan Bayramı mesajlarına birlikte göz atalım.

“Birlik ve beraberlik gücüyle, bayram mutluluğu tüm hayatımıza taşsın, bayramımız kutlu olsun.”

“Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm… Bayramınız kutlu olsun.”

“Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara. Ramazan Bayramı’nızı kutlar, küçüklerin ellerinden, büyüklerin gözlerinden öperim.”

“Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlar; küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği bir bayram dilerim.”

“Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramı’nızı kutlarım...”

“Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.”

“Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramı’n mübarek olsun.”

“Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.