TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2024 Artvin seçim sonuçları| Artvin Belediye Başkanı kim oldu, kim kazandı? Artvin oy oranı 2024

31 Mart Pazar günü, Artvinliler belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtar seçimi için sandık başına gitti. Mahalli İdareler Seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Şimdi merak edilen soru, Artvin Belediye Başkanı kim oldu, kim kazandı?

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 16:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
2024 Artvin seçim sonuçları| Artvin Belediye Başkanı kim oldu, kim kazandı? Artvin oy oranı 2024

Artvin’de yapılan seçimlerde oy kullanımı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oylar gibi detaylar, yerel yönetimlerin belirlenmesi için sandık başına giden seçmenlerin dikkatini çekiyor. Türkiye, 31 Mart 2024 seçim sonuçlarına odaklanırken, Artvin Belediye Başkanlığı için CHP'den aday olan Bilgehan Erdem ve AK Parti'den aday olan Mehmet Kocatepe arasında sıkı bir yarış yaşandı. Peki, Artvin Belediye Başkanı kim oldu, hangi aday kazandı? İşte merak edilen 2024 Artvin seçim sonuçları

ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU, KİM KAZANDI?

Artvin'de yapılan yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Belediye Başkanlığı koltuğunu CHP adayı Bilgehan Erdem kazandı.

ARTVİN OY ORANI 2024

CHP adayı - Bilgehan Erdem 6 bin 467,

AK Parti adayı Mehmet Kocatepe 6 bin 209 oy aldı

BİLGEHAN ERDEM KİMDİR?

Bilgehan Erdem, 1971 yılında Artvin'de dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Öğretmenlik kariyerine Artvin Kazım Karabekir Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak başladı. Aynı zamanda bir dönem amatör ligde basketbol hakemliği yaptı. Erdem, Artvin'de geleneksel boğa güreşlerini yayma, yaşatma ve yaylalarını koruma amacıyla kurulan derneğin de kurucuları arasında yer aldı ve bu alanda hakemlik yaparak boğa yetiştiriciliği de yaptı. CHP'nin adayı olan Erdem, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.