TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir elektrik kesintisi – 20 Mart 2024 Çarşamba

Eskişehir'de elektrik kesintisi listesi... Eskişehir'de elektrik ne zaman gelecek? 20 Mart 2024 Çarşamba günü hangi ilçelerin hangi mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 23:25
Kaynak: HABER MERKEZİ
Eskişehir elektrik kesintisi – 20 Mart 2024 Çarşamba

OEDAŞ elektrik kesintisi listesi! Eskişehir'de elektrik ne zaman gelecek? 20 Mart 2024 Çarşamba günü Eskişehir'in farklı ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. 20 Mart 2024 Çarşamba günü Eskişehir'in hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Eskişehir elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Eskişehir elektrik kesintisi ve detayları…

Elektrik kesintisi yüzünden mağduriyet yaşayan vatandaşlar Eskişehir'de elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Eskişehir elektrik kesintisi ve OEDAŞ elektrik kesintisi listesi araştırmaları yapıyor. OEDAŞ Elektrik Dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre 20 Mart 2024 Çarşamba Eskişehir'in bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte Eskişehir'de elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve Eskişehir'de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler. Eskişehir'de hangi ilçelerde elektrik kesilecek, Eskişehir'e elektrik ne zaman gelecek? İşte detaylar haberimizde!

Eskişehir'de herhangi bir elektrik kesintisine rastlanılammaktadır. 20 Mart 2024 Çarşamba Eskişehir elektrik kesintisi listesine BURADAN ulaşabilirsiniz!

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintisi, elektrik akımının beklenmedik bir şekilde kesilmesidir. Bu, elektrik tedarikçisinin ağında bir arıza olması, doğal afetler, bakım çalışmaları veya aşırı yüklenme gibi birçok nedenle meydana gelebilir.Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintisi sırasında güvenliği ön planda tutmak önemlidir. Aydınlatma olmadığından, kullanmadığınız elektrikli cihazları fişten çekin ve karanlıkta yürümek için el fenerleri veya şarjlı lambalar kullanın. Ayrıca, yiyeceklerin bozulmaması için buzdolabı ve derin dondurucu kapaklarını kapalı tutun. Kesinti hakkında bilgi almak için yerel elektrik dağıtım şirketinizi arayın. Genellikle bu tür durumlarla başa çıkmak için bir ekip bulunur ve size güncel bilgi sağlayabilirler. Kesinti sadece sizin evinizi etkilemiş olabilir, bu yüzden komşularınızla iletişim kurun ve durumu paylaşın. Bu, kesintinin genişliği hakkında fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.