TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de yangın paniği: Onlarca kişi mahsur kaldı

Eskişehir'de bulunan 3 bloktan oluşan ve içerisinde 24 dairenin yer aldığı apartmanın garaj bölümünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyük bir faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı. Yangın sırasında binada bulunan 60 kişi, itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda güvenli bir şekilde tahliye edildi

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 00:49
Kaynak: İHA
Eskişehir’de yangın paniği: Onlarca kişi mahsur kaldı

Eskişehir'in Kumlubel Mahallesi Edipler Sokak'ta bulunan bir apartmanın garaj kısmında çıkan yangın, büyük bir faciaya neden olmadan kontrol altına alındı. Bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın sırasında garajda bulunan piknik tüpleri de alevler arasında kalarak patladı. Patlama ve yangın nedeniyle apartmanda bulunan vatandaşlar büyük bir panik yaşarken, dumandan etkilenenlerin sayısı da oldukça fazla oldu.

İtfaiye ekipleri olay yerine süratle ulaşarak, yangına müdahalede bulundu ve mahsur kalan 60 kişiyi güvenli bir şekilde tahliye etti. Dumandan etkilenen 30 kişiden 8'i hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin başarılı çalışması ve hızlı müdahalesi sayesinde can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

Olayın olduğu binada yaşayan vatandaşlardan birisi, kendi canını kurtarırken kuşunu da geride bırakmadı. Limon adındaki muhabbet kuşunu kafesiyle birlikte alan apartman sakini, dumanların arasından kurtularak dışarı çıktı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.