TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da yangın paniği: 5 katlı binanın çatısı alev aldı

İstanbul Esenyurt'ta bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın anı, cep telefonu kameralarıyla kaydedilirken, itfaiyenin dronla gerçekleştirdiği müdahale havadan görüntülendi

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 19:57
Kaynak: İHA
İstanbul’da yangın paniği: 5 katlı binanın çatısı alev aldı

Esenyurt Fatih Mahallesi'nde bulunan beş katlı bir binanın çatı katında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yangına hızla müdahale etti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

Sokaktaki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydettiği görüntülerde, binanın çatısının alev alev yanması gözler önüne serildi. Neyse ki, ekiplerin koordineli müdahalesi sonucunda olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak ve söndürmek için çaba gösterirken, bu müdahaleler dronla havadan görüntülendi. Dronun sunduğu yüksek çözünürlüklü görüntülerle, itfaiyenin etkili bir şekilde yangına müdahalesi izlendi. Olay sonrasında çatı katında ciddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.