TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Erzurum İl Müdürlü Cemil İlbaş kimdir?

Cemil İlbaş kimdir? Cemil İlbaş eğitim bilgilieri. Cemil İlbaş’ın mesleği ne? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 15:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Erzurum İl Müdürlü Cemil İlbaş kimdir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Erzurum İl Müdürlüğü kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak hizmet veren Cemil İlbaş kimdir? Cemil İlbaş’ın eğitim hayatına ilişkin detaylar. Cemil İlbaş’ın ilk mesleği ne? Cemil İlbaş hakkında merak edilen temel bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Cemil İlbaş kimdir?

1975 tarihinde Erzurum’un Pasinler isimli ilçesinde dünyaya gelen Cemil İlbaş, eğitim hayatının tümünü Erzurum’da tamamladı. Lise eğitimini Erzurum İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Cemil İlbaş, üniversite eğitimini Atatürk Üniversitesi’nde aldı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Cemil İlbaş, yüksek lisans eğitimini de Atatürk Üniversitesi’nde gördü. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nü bitirerek yüksek lisans derecesi alan Cemil İlbaş, meslek hayatına ilk olarak öğretmenlik yaparak başladı. Cemil İlbaş günümüzde evlidir ve dört adet çocuğu vardır.

Cemil İlbaş meslek hayatına ne zaman başladı?

Üniversite eğitimini tamamlamasının ardından öğretmen olarak meslek hayatına başlayan Cemil İlbaş, 1995 ve 2011 yılları arasında kamu ve özel sektöre bağlı kuruluşlarda felsefe grubu öğretmeni ve rehber öğretmen olarak görev yaptı. Öğretmenlik mesleğini 2012 yılına kadar yapmayı sürdüren Cemil İlbaş, 2012 senesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine atandı. 5 sene boyunca bu görevi dahilinde çalışmalarını yürüten Cemil İlbaş, 2017 senesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak hizmet vermeye başladı.

Cemil İlbaş’ın yaptığı diğer çalışmalar nelerdir?

Sınavların Büyüsü Bozuldu isminde bir kitap çıkaran ve ekip çalışması içerisinde yer alarak başka eserlerin kamuoyu ile buluşturulmasına katkı sağlayan Cemil İlbaş, çeşitli dergi ve gazetelerde köşe yazarlığı da yaptı. Televizyon ve radyoda çeşitli programlar düzenleyen Cemil İlbaş, 2011 tarihinde TÜBİTAK sosyoloji araştırma konusu ‘’Köy kızlarında modernleşme eğilimi karşılaşması” çalışması ile Doğu Anadolu birinciliği elde etti. Cemil İlbaş’ın bu çalışması Ankara’da sergilendi. Özellikle öğrencilere fayda sağlayacak pek çok seminer düzenledi. Sınav kaygısı ve motivasyon, Aile İçi Eğitim Programı kapsamında aile içi iletişim alanında verdiği bu seminerler ile birçok öğrenci ve ailenin kendini geliştirmesine katkıda bulundu.

Cemil İlbaş kitapları

Sınavların Büyüsü Bozuldu

Gelişim Psikolojisi

Ailece Evlilik Okulu Cep Kitapçığı

Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Yapı Araştırması

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.