TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hulki Cevizoğlu kimdir? Hulki Cevizoğlu milletvekili oldu mu?

Hulki Cevizoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. İşte Hulki Cevizoğlu hakkında merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 14:21
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hulki Cevizoğlu kimdir? Hulki Cevizoğlu milletvekili oldu mu?

Hulki Cevizoğlu’nun hayatı merak ediliyor. Hulki Cevizoğlu kimdir, Hulki Cevizoğlu milletvekili oldu mu ve Hulki Cevizoğlu nereli soruları gündemden düşmezken biz de sizin için Hulki Cevizoğlu hakkında merak edilenleri araştırdık. İşte tüm bu soruların cevabı ve Hulki Cevizoğlu hakkında merak edilen diğer detaylar…

Hulki Cevizoğlu kimdir? Hulki Cevizoğlu kaç yaşında?

Hulki Cevizoğlu 1 Mayıs 1958 tarihinde Tirebolu’nda doğdu. Hulki Cevizoğlu üniversiteyi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde okudu. Lisans eğitiminden sonra işletmecilik yüksek lisansını yaptı. Hulki Cevizoğlu daha sonra Maltepe Üniversitesi’nde doktorasını yapmış. Gazetecilik kariyerine 1981 yılında Hürriyet’te başladı. Cevizoğlu Hürriyet’te 8 yıl boyunca çalıştı. Daha sonra ise farklı basın kuruluşlarında muhabir ve yönetici konumlarında çalıştı. Hulki Cevizoğlu, Ceviz Kabuğu programına ara verdikten sonra Karadeniz TV’de aynı programa yeniden başladı ve ardından Ulusal Kanal ile Halk TV’de sürdü.  Hulki Cevizoğlu tarafından 2020 yılında Ceviz Kabuğu programının yeni yayın döneminde Halk TV’de olmayacağı açıklandı. Cevizoğlu, Yeniçağ gazetesinde köşe yazarı olarak yer aldı. Cevizoğlu bununla beraber Başkent Üniversitesi'nde Sosyal ve Kültürel Antropoloji dersi de verdi.

Hulki Cevizoğlu’nun çocuğu var mı?

Hulki Cevizoğlu hakkında merak edilen konulardan biri de medeni hali ve çocuk sahibi olup olmadığı. Hulki Cevizoğlu evlidir ve bir çocuğu vardır.

Hulki Cevizoğlu milletvekili oldu mu?

Hulki Cevizoğlu’nun siyasi kariyeri de merak ediliyor. Hulki Cevizoğlu 2007 yılında yapılan genel seçimlerde Ankara 1. Bölge'den bağımsız milletvekili adayı olsa da seçilemedi. Hulki Cevizoğlu daha sonra 2009 yılında Demokratik Sol Halk Partisi’nin kurucu genel başkanı oldu fakat 39 gün sonra istifa etti. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde ise Ankara 1. Bölge'den bağımsız milletvekili adayı oldu.

2015 yılında yapılan genel seçimlerde de Vatan Partisi’nden İzmir 1. Bölge'den milletvekili adayı oldu. Daha sonra 2023’teki genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından İstanbul 1. Bölge'den milletvekili adayı olarak gösterildi. Cevizoğlu bu seçimleri kazandı ve Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçildi.

Hulki Cevizoğlu twitter (X) hesabı ise mhulkicevizoglu’dur.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.