TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaş çay fiyatları 2024| 2024 Yaş çay taban fiyatı ne zaman açıklanacak? Yaş çay alım fiyatı ne kadar, kaç TL?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 4 Mayıs'ta yaş çay hasadının başladığını duyurdu. 2024 yaş çay sezonunun başlamasıyla birlikte, bu yılın taban fiyatı belirleme çalışmaları başlatıldı. Geçen yıl, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yaş çay alım fiyatı 3 Mayıs 2023'te duyurulmuştu. Peki, 2024 Yaş çay taban fiyatı ne zaman açıklanacak? Yaş çay alım fiyatı ne kadar, kaç TL?

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 15:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yaş çay fiyatları 2024| 2024 Yaş çay taban fiyatı ne zaman açıklanacak? Yaş çay alım fiyatı ne kadar, kaç TL?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2024 yılı yaş çay sezonunun başlamasıyla birlikte, 2024 yaş çay alım fiyatlarını belirleme süreci hakkında açıklamalarda bulundu. ÇAYKUR yetkilileri, bu yılın çay sezonunun 4 Mayıs'ta başladığını duyurdu. Geçen yıl yaş çay alım fiyatlarında yaşanan yüzde 64'lük artış, çay üreticileri tarafından yakından takip edilmişti ve yaş çay fiyatlarının bu yıl ne olacağı merak konusu haline geldi.

2024 yaş çay taban fiyatı ne kadar

Hasat dönemi devam ederken, bu seneki yaş çay fiyatlarının ne zaman açıklanacağına dair beklentiler artıyor. Her yıl olduğu gibi, yaş çay taban fiyatları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak. Peki, 2024 Yaş çay taban fiyatı ne zaman açıklanacak? Yaş çay alım fiyatı ne kadar, kaç TL?

2024 yaş çay taban fiyatı ne kadar

YAŞ ÇAY 2024 FİYATI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz yıl, 3 Mayıs 2023'te yaş çay alım fiyatını açıklamıştı. Doğu Karadeniz'de, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından 2024 yaş çay sezonunun başladığı duyuruldu. Önümüzdeki günlerde yaş çay alım fiyatlarının açıklanması bekleniyor.

2024 yaş çay taban fiyatı ne kadar

2023 YILNDA YAŞ ÇAY ALIM FİYATI NE KADARDI?

Geçtiğimiz yıl, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay alım fiyatını yüzde 64 artırarak 11.30 liraya çıkardığını duyurmuştu.

Erdoğan yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl destek ödemesiyle birlikte yaş çaya kilo başına 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl için destek ödemesiyle birlikte yaş çay alım fiyatını yüzde 64 artırarak 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz. Yeni çay alım fiyatının hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Bu yıl yaş çay fiyatının ne zaman açıklanacağı henüz netleşmedi ancak Mayıs ayı içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de yaş çay fiyatını açıklaması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.