TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nisan ayında TOGG sahibi olmak isteyenler kaçırmasın! Yüzde 0 faizle kredi sunulacak

Türkiye’nin milli gururu TOGG, sahibi olmak isteyen kişiler için kaçırılmayacak kampanya duyurusu geldi. TOGG almak isteyenler için sıfır faizli kredi desteği sunulacağı müjdesi verildi. İşte sizlerle TOGG modeli için sunulan sıfır faizli kredi kampanyası

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nisan ayında TOGG sahibi olmak isteyenler kaçırmasın! Yüzde 0 faizle kredi sunulacak

Nisan ayında TOGG’un T10X modeli için özel bir fırsat sunuluyor! Türkiye’nin gururu olan TOGG, aracı satın almak isteyenlere cazip bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında, TOGG T10X modelini almak isteyenler için sıfır faizli kredi desteği sunulacak. Bu kampanya, aracı satın almak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. İşte diğer detaylar…

NİSAN AYINDA TOGG’UN T10X MODELİ İÇİN ÖZEL FIRSAT

TOGG, piyasaya sürülmeden önce Türkiye’nin gündeminde büyük bir yer edindi. Şimdi ise, yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. TOGG’un sıfır faizli kredi kampanyası, büyük ilgi uyandırıyor. Kampanya detayları ve başvuru süreci merak edilen konular arasında yer alıyor.

togg

TOGG’un T10X modeli için Nisan ayında duyurduğu kredi kampanyası, resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna duyuruldu. Bu kampanya, en üst seviye versiyon olan T10X için özel finansman desteği sağlıyor. Kampanya kapsamında, T10X V2 uzun menzil için anlaşmalı bankalar aracılığıyla 800 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunulacak. Bu kredi, %0 faiz oranıyla ve 12 ay vadeyle sağlanacak. Kampanya detayları TOGG almak isteyenler tarafından büyük ilgi gördü.

TOGG, en üst seviye versiyonu olan T10X için özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya, tüketicilere 800 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Tüketiciler, bu krediye %0 faiz oranıyla ve 12 ay vadeyle veya %1,99 faiz oranıyla ve 30 ay vadeyle başvurabilirler.

togg

T10X için siparişler, TOGG’un dijital platformu olan “Trumore” üzerinden gerçekleştiriliyor. Trumore uygulamasını indiren ve kimlik bilgilerini doğrulayan kişiler, T10X için sipariş başvurusunda bulunabilirler.

TOGG’un en donanımlı T10X V2 uzun menzil modeli, Kış Paketi ve 22 kW AC şarj kapasitesi ile birlikte 1 milyon 863 bin TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Bu kampanya, tüketicilerin daha uygun koşullarla TOGG’a sahip olmalarını sağlıyor ve T10X’e olan talebi artırıyor.

TOGG, sahibi olmak isteyenler için çekici bir kampanya başlattı. Türkiye’nin yerli otomobili olma özelliği taşıyan TOGG için sıfır faizli kredi fırsatı sunulacak. Bu kampanya ile TOGG’a sahip olmak isteyenler için finansman desteği sağlanacak ve daha uygun koşullarda araca sahip olmaları mümkün olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.