TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milyon TL'lik rekor satın alım ŞOK etkisi yarattı: Türkiye’nin dev market zinciri, İstegelsin’i satın aldı

ŞOK Marketler Ticaret, online ticaret alanındaki büyümesini desteklemek amacıyla İstegelsin'in tüm hisselerini satın almak için bir pay alım sözleşmesi imzaladı. İşte Türkiye’nin dev marketi zincirinin İstegelsin’i satın alması hakkında merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 11:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Milyon TL'lik rekor satın alım ŞOK etkisi yarattı: Türkiye’nin dev market zinciri, İstegelsin’i satın aldı

Türkiye'nin önde gelen perakende zinciri ŞOK, Future Teknoloji Ticaret'in İstegelsin markasıyla tanınan tüm hisselerini 220 milyon TL karşılığında satın almak için bir pay alım sözleşmesi imzaladı.

Şirket, işlem fiyatını değerleme raporundaki değer aralığının orta noktasına dayanarak yüzde 10 iskonto ile belirledi ve bu karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklandı.

şok market istegelsin'i satın aldı

Şok tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, “Future Teknoloji Ticaret A.Ş ‘nin ödenmiş sermayesinin yüzde 100’üne tekabül eden payların Future Star E-Ticaret A.Ş’den peşin olarak satın alınması için pay alım sözleşmesi imzalanmıştır. Pay alım sözleşmesi imza tarihi itibariyle Future Teknoloji Ticaret A.Ş ‘nin finansal borcu bulunmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

ŞOK, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen Future Teknoloji Ticaret'in "İstegelsin" markasının tüm hisselerini 220 milyon TL karşılığında satın almak için bir pay alım sözleşmesi imzaladı.

şok market istegelsin'i satın aldı

ŞOK MARKET KİMİN?

2011 yılında Yıldız Holding bünyesine katılan Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biri olan ŞOK Marketler, ülke genelinde 81 ilde bulunan 10.500'den fazla mağazası, 30'dan fazla dağıtım merkezi ve 47 binden fazla çalışanıyla müşterilerinin temel ihtiyaçlarını "tek yerden" ve en yakın noktadan karşılamaya odaklanmıştır.

şok market istegelsin'i satın aldı

YILDIZ HOLDİNG KİMİN?

Sabri Ülker tarafından kurulan ve Ülker markasını bünyesinde bulunduran Yıldız Holding, ticari bir kuruluştur.

ali ülker kimdir

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ ÜLKER KİMDİR?

Ali Ülker, 1969 yılında doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat ve İş İdaresi bölümünden mezun oldu. Eğitimine IMD, INSEAD, Wharton ve Harvard'da çeşitli programlarda devam etti. İş hayatına Ülker Gıda A.Ş.'de stajyer olarak başladı ve çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

2002 yılında Gıda Grubu Başkan Yardımcılığı'na, 2005 yılında Ülker Grup Başkanlığı'na atandı. 2011'den itibaren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Ülker, 2020'de Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Pazarlama ve satış alanında deneyimli olan Ülker, inovasyona büyük önem veriyor ve gençlere danışmanlık yapmaktan keyif alıyor.

Ayrıca, açık havada ve doğada zaman geçirmeyi ve spor yapmayı seviyor. Evli ve üç çocuk babası olan Ali Ülker, İngilizce ve Almanca biliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.