TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekliler geceden beri bankanın kapısında nöbet tutuyor! O banka promosyonda fitili ateşledi

Bankaların emeklilere özel yaptığı emekli maaşı promosyonları emekli vatandaşların en çok merak edip araştırdığı konulardan birisi oldu. Emekli olanlara ve olacaklar o bankadan sevindiren haber geldi. İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 18:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Emekliler geceden beri bankanın kapısında nöbet tutuyor! O banka promosyonda fitili ateşledi

Milyonlarca emekli vatandaş yeni yıla girdiğimiz andan itibaren emekli maaşları ve bankaların yapmış olduğu promosyon kampanyaları ile havalara uçtular. Emekli vatandaşın yüzünü güldürecek bir kampanyalar bankalardan ardı ardına geldi. Bankalar emekli, promosyonlarında artış yaptılar. Detaylar haberimizde…

PROMOSYON BİR GECEDE AÇIKLANDI: EMEKLİLER BAŞKA BANKAYA BAKMAYACAK!

Yapı Kredi Bankası’ndan gecede SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı’nın emeklilik promosyonlarının artırılmasına ilişkin bir duyuru yapıldı. Emekliler başka bankalara geçmeyecek. Yapı Kredi Bankası’nın güncel emeklilik promosyon tutarı açıklandı.Tüm ayrıntılar haberimizde…

para

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA FIRSATLARI

Ülkemizde 4A, 4B ve 4C kategorisindeki emekliler 3 yıl kalma sözü karşılığında ücretsiz promosyonlardan faydalanmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından emeklilik teşvik yardımları artırılmıştı. Özel bankaların emekli ikramiyelerini yeni maaşlara göre 12.000’e çıkarması onu öfkelendirdi. Özel bankalar emeklilere bayram öncesi ödemeleri kamu bankalarına göre daha fazla artırırken, tatil sonrası artış SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı emeklilerini sevindirecek.

Peki mevcut emeklilik promosyon düzeyi nedir? En çok emeklilik promosyonu sunan banka hangisi? Bankanın emeklilik promosyonunun maliyeti ne kadar?

BANKALAR YARIŞ HALİNDE

Kamu bankalarının sayısının artmasının ardından bankaların 4A ve 4C seviyesinde 3 yıl kalan emeklilere sunduğu promosyon sayıları da arttı. Tüm bankalar emeklilik promosyonlarını güncellerken, emekliler de maaş bankasını değiştirerek karlı bir promosyon istiyor. Emekliler kaldıkları süre boyunca promosyon ödemeleri yaptıktan sonra transfer ettikleri bankadan aldıkları yüksek promosyon tutarından para yerine kazanç elde edebiliyorlar.

EN FAZLA PROMOSYON SUNAN YAPI KREDİ BANKASI

Bankaların promosyonları güncellenirken, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik emeklilik promosyonunu 12 bin TL’ye çıkardı.

 Yapı Kredi Bankası emeklilik promosyonlarındaki güncellemeden memnun. Emekliler en çok promosyonu olan bankaya geçmek isteseler bile Yapı Kredi Bankası dışında başka bir bankaya geçmek istemeyeceklerdir.

Peki Yapı Kredi Bankası’nın emeklilik promosyon ödemesi ne kadar? Yapı Kredi Bankası emeklilik promosyon ödemesi için ilave 3.000 TL veriyor. En düşük maaşlı emekliye kadar her vatandaşa 3 bin TL ödül verilecek. Yapı Kredi Bankası emeklilerine maaş bazında promosyon ödemeleri aşağıdaki gibidir:

0 TL’den 9.999 TL’ye kadar emekli maaşı alan emekliler için

6.250 TL, maaşı olanlar

10.000 TL’si olana 14.999 TL,

Maaşı 15.000 TL olanlara 15.000 TL, emekli maaşı olanlara 20.000 TL artı 15.000 TL olacak.

Ödülü almak için gerekli adımların atılması durumunda promosyon tutarına göre 3.000 TL ek bonus verilecektir. Konuk evinin konuğunun fazladan 3.000 doları almak için ne yaptığı anlatıldı.

Yapı Kredi Bankası’ndan ihtiyaç kredisi ile 60 gün içerisinde 1.000 TL harcama yapan vatandaşlara 1.000 TL ek bonus verilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.