TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rönesans halka arz sonuçları açıklandı: Rönesans Gayrimenkul kaç lot verdi? Rönesans borsada ne zaman işlem görecek?

Rönesans Gayrimenkul, 17-18-19 Nisan 2024 tarihlerinde yatırımcılardan talep topladığı halka arz sürecinin sonuçlarını açıkladı. Milyonlarca yatırımcının ilgi odağı olan şirket, lot dağıtımını tamamladı. Peki, Rönesans Gayrimenkul ne kadar lot verdi? Halka arz işlemleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Rönesans halka arz sonuçları açıklandı: Rönesans Gayrimenkul kaç lot verdi? Rönesans borsada ne zaman işlem görecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin halka arz sonuçları, Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından açıklandı. 17-18-19 Nisan 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep toplayan şirketin kaç lot vereceği merak konusu oldu. Halka arz süreci, yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Rönesans Gayrimenkul'ün kaç lot vereceği ve ne zaman işlem göreceği merakla bekleniyor. Borsada RGYAS koduyla işlem görecek olan Rönesans'ın halka arzı ile ilgili detaylar inceleniyor. Rönesans Gayrimenkul kaç lot verdi? Rönesans borsada ne zaman işlem görecek?

rönesans halka arz

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ SONUÇLARI

Rönesans Gayrimenkul (RGYAS), halka arz sonuçlarını açıkladı. 135 TL hisse fiyatıyla talep toplayan şirketin halka arz sonuçları, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyuruldu. KAP açıklamasına göre, Rönesans Gayrimenkul'ün toplamda dağıtılan lot sayısı 33.357.450 olarak belirlendi. En fazla payı alan yatırımcının minimum 11 LOT aldığı ve bunun için 1485 TL ödediği ifade edildi. Toplamda 2.454.093 kişinin katılım sağladığı ve talebin 1,4 kat olduğu bildirildi.

rönesans halka arz sonuçları

RÖNESANS NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Rönesans Gayrimenkul'un borsada işlem göreceği tarih henüz kesinleşmedi. Halka arz alım satımı yapan yatırımcılar, Rönesans Gayrimenkul'ün Borsa İstanbul'da RYGAS koduyla işlem görmesini dört gözle bekliyor.

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ

Halka arzın gerçekleştirildiği tarihler 17-18-19 Nisan 2024 olarak belirlendi. Şirket, dağıtım yöntemi olarak eşit dağıtımı tercih etti. Toplamda 33,357,450 pay halka arz edildi ve hisse fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Rönesans Gayrimenkul'ün Borsa İstanbul'daki kodu RGYAS olarak atanırken, halka arzın büyüklüğü 4,5 milyar TL oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.