TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu Sefer Güzel Haber Ziraat Bankası’ndan Geldi! Düşük Faizli Kredi Müjdesi!

İhtiyaç kredisi arayışında olan kişilere müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. 75.000 TL’ye kadar düşük bir faiz miktarında ve sadece 3 gün süreceği açıklanan ihtiyaç kredisi haberi ilgilileri memnun etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 16:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu Sefer Güzel Haber Ziraat Bankası’ndan Geldi! Düşük Faizli Kredi Müjdesi!

Milyonlarca müşteriye sahip ve Türkiye’nin en önemli bankalarından biri olan Ziraat Bankası’ndan yine müşteri merkezli bir anlayış ile sunduğu ihtiyaç kredisi kaçırılmaz bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Finansman İhtiyacı Olan Müşterilere Müjde Niteliğinde İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Özel avantajlara sahip ve ihtiyaç kredisi arayışında olan müşterilerine güzel bir fırsatla gelen Ziraat Bankası, 3 ay taksit imkânı sunması ile özel bir teklif sunuyor.

ziraat bankası

Sunduğu 3 ay taksit imkânı ile finansman ihtiyacı olan ve ihtiyaç kredisi arayışı içerisinde olan müşterilerine rahat bir ödeme sağlayan Ziraat Bankası, eğer müşteri taksit ödemeden ihtiyaç kredisi direkt olarak ödemek isterse taksitsiz standart ödeme imkanını da veriyor.

Ziraat Bankasının sunmuş olduğu yeni ihtiyaç kredisi avantajı ve içerisinde barındırdığı özel imkanlar ile, ayda yüzde 3,95 gibi düşük bir faiz miktarı ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilere büyük rahatlık sağlıyor. Bununla birlikte aylık taksit 5.500 TL olacak şekilde 3 ay taksit imkanını sunan Ziraat Bankası, geri ödeme miktarı toplam 132.431 TL’ye ulaşan ihtiyaç kredisi alıcılarının hayatlarında maddi konfor sağlama imkanı veriyor.

ziraat bankası

Rakip bankaların sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi avantajları ile Ziraat Bankasının ihtiyaç kredisini karşılaştıran vatandaşlar, Ziraat Bankasının sunmuş olduğu imkanların kendilerine daha kolaylık sağladığını ifade ediyorlar.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Avantajının Ayrıntıları Merak Ediliyor

İhtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin, sahip oldukları kredilerinin limitlerine göre vade süre seçimi yapabileceğini açıklayan Ziraat Bankası, vade seçenekleri hakkında ayrıntıları müşterileri ile paylaştı.

Örneğin 50.000 TL’ye kadarki kredi tutarları adına 36 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Bunun yanında 50.000 TL- 100.000 TL arasında bulunan kredi tutarları için en fazla 24 ay vade imkanı bulunmaktadır. 100.000 TL üzerinde olan kredi talebi için, vade süresi maksimum 12 ay olacak şeklinde açıklanmıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.