TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birikimlerini En Verimli Şekilde Kullanmak İsteyenlere Büyük Fırsat: 930 Metrekare Satılık Bahçe 4056 TL Teminat Bedeli İle Sizinle!

Ziraat Bankası gayrimenkul satışı vasıtasıyla birikim sahibi vatandaşlara fırsat dolu bir haber geldi. Ziraat Bankası tarafından gayrimenkul satış aracılığıyla 930 metrekare büyüklüğe sahip satılık bahçe 4056 TL teminat bedeli ile satışa sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 15:18
Kaynak: HABER MERKEZİ
Birikimlerini En Verimli Şekilde Kullanmak İsteyenlere Büyük Fırsat: 930 Metrekare Satılık Bahçe 4056 TL Teminat Bedeli İle Sizinle!

Çorum’un Acısu mahallesinde yer almakta olan ve Ziraat Bankası gayrimenkul satışı aracılığı ile satışa çıkartılan 930 metrekare satılık bahçe, ilgililerin dikkatini çekti.

Teminat bedeli 4056 Türk Lirası olan bahçenin başlangıç bedeli 67.600 Türk Lirası olduğu öğrenildi. Çorum şehrinin merkezinde bulunan Acısu Mahallesinde yer alan bu satılık bahçe, krediye uygun olması ve 930 metrekare büyüklüğe sahip olması ile birikimlerini güzel bir şekilde kullanmak isteyen alıcıların ilgisini çekiyor.

Ziraat Bankası gayrimenkul satışı ile birçok değerli yatırım büyük fırsatlar ile birikim sahipleriyle buluşuyor. Çorum merkezde yer alan Acısu mahallesinde bulunan 930 metrekarelik bahçe satışı, sahip olduğu fırsatlarla büyük bir müjde olarak gündeme oturmuş durumda.

boş arsa

ARSA SAHİBİ OLMANIN EN AVANTAJLI YOLU

Çorum’un güzel coğrafyasında merkezde yer alan Acısu mahallesinde 930 metrekarelik bir bahçeye sahip olmak isteyenler, söz konusu taşınmaz satışı hakkında daha çok bilgi sahibi olmak istiyor.

Büyük bir fırsat olarak ortaya konan Ziraat Bankası gayrimenkul satışı ile satılık olan bahçenin başlangıç bedeli 67.600 TL şeklinde karşımıza çıkıyor.

Birikimlerini verimli bir şekilde kullanmak ve Çorum’da bulunan 930 metrekarelik satılık bahçe için teklifte bulunmak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası tarafınca önceden belirlenmiş olan minimum 1000 Türk Lirası miktarınca olması gereken artışı dikkate alarak tekliflerini sunabilirler. Tekliflerini sunmak isteyen birikim sahipleri eğer tekliflerini 68.600 TL şeklinde belirtirlerse; son 3 gün içerisinde başka bir teklif gelmediği sürece bu avantajlı bahçenin yeni sahibi olabilecekler.

ziraat bankası

EĞER YETERLİ BİRİKİMİNİZ VARSA BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

Ziraat Bankası gayrimenkul satışı ile satışa sunulan Çorum’un merkezindeki 930 metrekarelik bu güzel bahçeye sahip olmak istiyorsanız geç olmadan başlangıç bedelini dikkate alarak teklifte bulunabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.