TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Garanti bankası 1000 Türk Lirası veriyor: 29 Şubat sonuna kadar başvurun!

Garanti Bankası tarafından bir açıklama gerçekleşti. Garanti bankası müşterisi olan kişilere özel olarak kampanya yaptı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 10:36
Kaynak: HABER MERKEZİ
Garanti bankası 1000 Türk Lirası veriyor: 29 Şubat sonuna kadar başvurun!

Garanti bankası şubesine gidilmesine gerek olmadan müşterisi olanlar 1000 Türk Lirası hediye veriliyor. Kampanyanın 29 Şubat'a kadar geçerliliği bulunuyor.

Garanti bankası kampanya düzenledi. Banka kampanyasına katılan her müşteri açısından 1000 Türk Lirası veriyor. Bankaya gitmeden kampanya içerisine dahil olabiliyor. Bu kapsam içeresinde bireysel kredi kartı başvuru yapıp onaylanmış olduğunda 1000 Türk Lirası bonus kazanıyorlar.

garanti

GARANTİ BANKASI’NDAN KAMPANYA

1 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde Garanti Bankası’nın mobil şubesini indirerek ilk kez Garanti Bankasını kullanan ve bonus kredi kartı, Money bonus kredi kartı başvurusunu yapan müşteriler, bu kart aracılığı ile 20 Mart tarihine kadar yapacakları tek seferde 1000 Türk Lirası ve üzerinde bulunan harcamalarında 1000 Türk Lirası bonus kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak açısından Bonus kredi kartları, Money bonus kredi kartı başvuruları garanti bankası mobil internet adresi üzerinden yapılması gerekiyor.

Garanti bankası 1000 Türk Lirası veriyor: 29 Şubat sonuna kadar başvurun!

GARANTİ'DE HANGİ KARTLAR KAMPANYAYA DAHİLDİR?

Kampanya içerisine Garanti bonus ve Money bonus başvuruları dahil oluyor. Bonus Flexi, ticari kartlar, Flexi, bonus genç kart ve paraları bonus kartları kampanya içerisine dahildir.

Kampanya içerisine personellere ait olan kartlar dahil edilmiyor. Kampanya içerisine sanal kartlar dahil ediliyor.

Bonuslar 25 Mart ve 25 Nisan tarihleri arasında kullanıma açık oluyor. Kazanılan bu bonuslar en çok kazanımlar sağlanılan kartlar içerisine yükleniyor. Kullanım gerçekleşmeyen bonuslar 26 Nisan 2024 tarihi içinde geri ödeme olarak alınıyor. Kampanyalar müşteri bazında gerçekleşiyor. Bir kişi en fazla olarak 1000 Türk Lirası bonus kazanıyor. Kampanyalara düzenli ödemeler, otomatik olarak ödemeler, fatura ödemeleri, vergiler ve nakit ajanslar dahil edilmiyor.

Kampanya içerisine internet üzerinden yapılan Harcamalar dahil ediliyor. Kampanyalar internet sitesi cüzdanlarına ait olan harcamalar dahil olmuyor. Emekli promosyondan yararlanan emekli müşteriler kampanya içerisine dahil değildir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.