TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

9.300 TL ödemenizin kalmış olabilir! T.C. kimliğinizle kontrol etseniz yeter

Nisan ayında Akbank, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Banka, bu kampanya kapsamında toplamda 9 bin 300 lira değerinde chip-para fırsatı sağlıyor. Akbank, kampanyanın detaylarını yaptığı bir açıklama ile tüm müşterilerine ve kamuoyuna bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 13:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
9.300 TL ödemenizin kalmış olabilir! T.C. kimliğinizle kontrol etseniz yeter

Nisan ayı boyunca Akbank, Axess ve Wings kart kullanıcılarına özel bir dizi avantaj sunuyor. Müşteriler, bu kampanya dahilinde 9 bin 300 liraya kadar chip-para, 450 bin mil puana kadar bonus, yüzde 25’e varan indirimler ve cazip taksit seçeneklerinden yararlanabiliyorlar. “Juzdan” mobil uygulaması üzerinden erişilebilen bu fırsatlarla Akbank, yenilikçi hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor.

Akbank’tan Müşterilerine Özel Chip-Para Kampanyası

Akbank, müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanya ile 9 bin 300 lira değerinde chip-para sunuyor ve bu fırsat birçok kişinin ilgisini çekiyor. Axess kart kullanıcıları, 2 bin TL üzerindeki ikinci giyim ve elektronik alışverişlerinde her seferinde 50 TL chip-para kazanma şansına sahip olup, toplamda 200 TL’ye kadar chip-para biriktirebiliyorlar.

Wings kart sahipleri ise, aynı kategorilerde yapacakları 3 bin TL üzeri ikinci ve sonraki alışverişlerde her seferinde 10 bin mil puan kazanarak, toplamda 40 bin mil puana ulaşabiliyorlar. Bu avantajlardan faydalanabilmek için ay sonuna kadar ‘Juzdan’ uygulaması üzerinden kampanyaya katılım göstermek yeterli. Juzdan uygulamasında, Axess, Wings ve Akbank Kart kullanıcılarına yönelik yüzlerce markada geçerli olan chip-para, mil puan, indirim ve taksit imkanları mevcut.

akbank

Akbank’tan Yeni Kart Sahiplerine Özel Fırsatlar

Akbank, Axess ve Wings kartlarına yeni başvuracak olanlara cazip kampanyalar sunuyor. Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurularla, Axess ve Wings kartları anında aktif hale getirilebiliyor. Yeni Axess kart sahipleri, 30 Nisan’a kadar başvuru yapmaları halinde, 15 Mayıs’a kadar gerçekleştirecekleri her 2 bin TL’lik alışveriş için 300 TL chip-para kazanma şansına sahip olacaklar, bu kampanya ile toplamda 3 bin TL chip-para biriktirilebiliyor. İnternet ve mobil ödemelerde hemen kullanılmaya başlanabilen bu kartlar için, kampanya avantajlarından yararlanmak adına Juzdan uygulaması üzerinden kayıt yeterli olacaktır.

Wings kartı için de benzer bir teklif mevcut; 30 Nisan’a kadar ilk kez Wings kart sahibi olanlar, 15 Mayıs’a kadar yapacakları toplam 30 bin TL’lik harcamalarda, yurt dışı uçuşlar için 6 bin TL, yurt içi uçuşlar için ise 3 bin TL değerinde uçak bileti alabilecekleri 300 bin mil puan elde edebiliyorlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.