TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EÜ İletişim Fakültesi öğrencilerini bekliyor

Türkiye’nin en köklü iletişim fakültelerinden biri olan Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi, yeni öğrencilerini bekliyor

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2023 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
EÜ İletişim Fakültesi öğrencilerini bekliyor

Aldığı teorik eğitimi ve temel iletişim becerilerini mesleki uygulamalarda kullanabilen, eleştirel bakış açısına sahip, toplumla iç içe, kamu yararını gözeten iletişimciler yetiştirmeyi amaçlayan Fakültenin, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Reklamcılık, Gazetecilik,  Radyo, Televizyon ve Sinema bölümleri, İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurumu (İLEDAK) tarafından yeniden akredite edildi. 

yeni öğrenci_ilkses (2)

Teori ve pratiği buluşturan modern uygulama imkânları

Gazetecilik, Radyo-Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Reklamcılık olmak üzere bünyesinde dört bölüm bulunan EÜ İletişim Fakültesi, donanımlı akademik kadrosu, öğrencilerine teorik ve uygulamalı eğitimleri ile onların mesleki pratiklerini geliştirme imkanı da sunuyor. Öğrenciler, günün koşullarına ayak uydurabilen, gündemi takip eden EÜ Ege Ajans Haber Merkezi ve EÜ Medya Uygulama ve Araştırma Merkezinde muhabirlik, fotoğrafçılık, haber yazma, program üretme, televizyona içerikler oluşturma, radyo yayıncılığı uygulama pratikleri ile mesleki deneyime sahip, sektöre hazır olarak mezun oluyorlar. 

yeni öğrenci_ilkses (1)-1

“İletişim sektörüne hazır mezunlar”

Geleceğin iletişimcilerini en iyi şekilde yetiştirmeyi amaçlayan EÜ İletişim Fakültesi; öğrenci odaklı, kaliteli eğitim anlayışı ile bölgesel, ulusal ve evrensel gereksinimleri karşılayabilen; mesleki ve kültürel olarak donanımlı, değişime açık, bilimsel düşünceyi yaşam biçimi olarak benimsemiş mezunlarını sektöre kazandırıyor. Yükseköğretim Kurulu tarafından verilen “Engelsiz Üniversite” ödülleri kapsamında EÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü “Engelsiz Program Nişanı” almaya hak kazandı.  EÜ İletişim Fakültesi, bir yandan eğitim-öğretim, araştırma geliştirme, sosyal sorumluk, topluma hizmet ve uluslararası işbirlikleri yürütürken diğer yandan da proje, yayın ve yapım, film, belgesel, fotoğraf, haber içerikleri de hazırlıyor. 

yeni öğrenci_ilkses (3)

“Yeşil, sürdürülebilir, erişilebilir bir kampüs ortamı”

Yeni iletişimciler tam akredite, öğrenci odaklı bir araştırma üniversitesinde eğitim alma olanağı bulacaklar. Ulusal ve uluslararası alandaki paydaşları ile güçlü bir işbirliği ve iletişim ağı bulunan Ege Üniversitesi,  yeşil, sürdürülebilir, erişilebilir ve yaşanabilir bir kampüs ortamına sahip. Eğitim öğretim ve araştırma geliştirmenin yanı sıra kültürel sportif ve sanatsal faaliyetleri ile de öne çıkan Ege Üniversitesi, akademi alanında Türkiye’nin küresel markalarından biri olarak başarısını her geçen yükseltiyor. Ege Ajans

yeni öğrenci_ilkses (4)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.