TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk sağlığı ve hastalıkları sempozyumu gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalları tarafından düzenlenen eğitim sempozyumu, Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 08:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Çocuk sağlığı ve hastalıkları sempozyumu gerçekleştirildi

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kenan Kocabay, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda; Genel Pediatri, Çocuk Endokrin, Çocuk Romatolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Nefroloji ve Çocuk Acil yan dal uzmanlıkları ile nitelikli sağlık hizmeti sunduklarına dikkat çekti.

Programın ilk oturumunda, “AST ve ALT Yüksekliği Olan Olgularda Yaklaşım”, ikinci oturumda “Çölyak Tanı ve Tedavisinde Yaklaşım”, üçüncü oturumda “Metabolik Hastalıklarda Tanı ve Tedavi Yaklaşımları”, dördüncü oturumda “Sık Görülen Metabolik Hastalıklar”, beşinci oturumda “Alerjik Hastalıklarda Acil Yaklaşım”, altıncı ve son oturumda ise “Çocuklarda Üriner Sistem Enfeksiyonlarına Yaklaşım” başlıklarında konuşmalar gerçekleştirildi.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları sempozyumu (2)

Kocaeli Üniversitesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin oturum başkanlıklarını yürüttüğü sempozyumda, iki üniversitenin öğretim üyeleri konuyla ilgili önemli bilgiler paylaşarak, söz konusu hastalıkların tanı, tedavi yöntemleri ve yaklaşımlarıyla ilgili farklı bakış açıları geliştirilmesine katkı sağladı.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kocaeli'de can pazarı: 26 araç kazaya karıştı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.