TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya’da Hasta Hakları Günü kutlandı

Kütahya'da 26 Ekim ‘’Hasta Hakları Günü’’ sebebiyle hastanede yatan hasta ziyareti gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 19:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kütahya’da Hasta Hakları Günü kutlandı

26 Ekim ‘’Hasta Hakları Günü’’ nedeniyle Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Akdemir ile Hasta Hakları Birimi personeli, yatan hasta ziyareti gerçekleştirdi.  

Birime başvuran hasta ve yakınlarına, hasta hakları ve sorumlulukları hususunda bilgilendirme yapan Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Akdemir, “ Her yıl 26 Ekim Hasta Hakları Günü olarak kutlanıyor. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, bu yıl hasta ve hasta yakınları ile bir araya geldik. Hastalarımızın sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Hasta hakları birimine başvuran hastalarımızın sorunlarını yerinde çözümledik. Bizler hastalarımızın hastanemizden memnun ayrılabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Hedefimiz hizmet anlayışımızda kaliteden ödün vermeden hasta ve hasta yakınlarımızı mutlu etmektir. Buradan tün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Hasta Hakları Birim Sorumlusu Zinnure Tombul ise, “Bugünü kutlamamızdaki sebep hastalarımızın yalnız olmadığını onlara hissettirmektir.Tahlilde zorlandıkları durumlarda onlara yardım edebilecek bir kapının olduğunu onlara tekrar hatırlatmak istedik” dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Kütahya’da korkutan yangın!

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.