TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli'de bir garip cinsel istismar olayı

Denizli’de öz yeğenini cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli, yeniden uygunsuz görüntü çekme teklifini geri çeviren çocuğu döner bıçağı ile kovaladı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Denizli'de bir garip cinsel istismar olayı

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; daha öncesinde de benzer suçlardan kaydı olduğu iddia edilen Ercan D. (53), öz yeğeni olan 14 yaşındaki S.N.Y. isimli kız çocuğu ile okul arkadaşı olan 13 yaşındaki S.D. isimli erkek çocuğunu evine davet ederek cinsel istismarda bulundu. Darp ederek taciz ettiği çocukların uygunsuz görüntülerini çeken Ercan D., bu görüntüleri sosyal medyada yaymak tehdidiyle çocukları önceki gün yeniden evine zorla davet etti.

ÇAREYİ BAKKALA SIĞINMAKTA BULDU

Ercan D.’nin taciz ve şantajlarından bıkan S.D., sapkın şüphelinin yeni görüntü çekme teklifini kabul etmedi. S.D.’nin yaşadıklarını ailesi ve jandarmaya anlatacağını söylemesi üzerine öfkeye kapılan Ercan D., eline geçirdiği döner bıçağı ile çocuğu kovalamaya başladı. Can havliyle kendisini apartmandan dışarıya atan çocuk, kendisini sokakta kovalamaya devam eden Ercan D.’nin elinden kurtulabilmek için çareyi önüne çıkan bir bakkala girmekte buldu.

Market sahibi ve müşterilerine aldırış etmeden elindeki döner bıçağı ile iş yerine dalan Ercan D., bakkalın içerisindeki ürünlerin devrilmesine rağmen çocuğu kovalamaya devam etti. Market sahibi ve müşteriler, kendilerinden sığınıp yardım isteyen çaresiz çocuğu, gözü dönmüş saldırganın elinden güçlükle kurtardı. S.D. ve ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ercan D., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha önceden benzer suçlardan kaydı olduğu ortaya çıkan Ercan D.’nin telefonunda yapılan incelemede öz yeğeni S.N.Y. ve S.D.’nin yanı sıra başka çocuklara ait uygunsuz görüntülerin ele geçirildiği ortaya çıktı.

Öte yandan tutuklanan saldırgan Ercan D.’nin darp ederek uygunsuz görüntülerini çektiği S.D.’yi kovaladığı anlar, çocuğun sığındığı bakkalın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki döner bıçağı ile çocuğu sokak boyunca kovaladığı, çocuğun bakkala girdiği, içeride yaşanan kovalamaca ve çocuğun vatandaşlar tarafından kurtarıldığı anlar yer aldı.

“BU TİP İNSANLAR TOPLUMA ZARAR VERİYOR”
Yaşananların ardından oğluna cinsel istismarda bulunarak darp eden Ercan D.’den şikayetçi olan baba U.D., “Bu şahıs hem oğlumun hem de öz yeğeninin uygunsuz görüntülerini zorla çekip şantaj yapmış. Tehditle evine çağırdığı oğlumun yeniden görüntülerini çekmek isteyince, çocuk bu sefer elinden kaçmayı başarmış. ‘Şikayetçi olacağım’ demesi üzerine döner bıçağı ile oğlumu öldürmeye çalışmış. Öğrenince neye uğradığımı şaşırdım. Bu tip insanlar hem Türk hem Müslüman olan bu toplumun değerlerine zarar veriyor. Atalarımızdan örnek alarak devam ettirmeye çalıştığımız aile yapımızı bozmaya çalışan bu sapkının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi. İHA

Olayın ardından saldırganın verdiği ifadede kendilerini suçlu gibi göstermeye çalışmasına tepki gösteren istismar mağduru S.D. ve babası U.D. yaşadıkları korku dolu anlar anlattı.

“HEM OĞLUM HEM DE KARŞI TARAFTA BULUNAN KIZ ÇOCUĞU MAĞDUR”
Karşı taraf tarafından yeni yaşanmış bir vaka gibi gösterilmeye çalışılan olayın geçmişi olduğunu belirten baba U.D., “Adam geçen yıl beni çağırdı. Bana 'Senin oğlan ile benim yiyen sevgiliymiş. Aynı odada ben bunları yakaladım. Görüntüleri de elimde var' dedi. Bana öyle deyince şantaj olduğunu anladım. Bana 'Ben içeri girip çıktım ve asar keserim' dedi. Aralık ayında oğlumu tekrar çağırmış. Çırılçıplak yeğeni ile birlikte oğlumu zorla soyup, anlatamayacağım bir hale getirmiş. Mahkeme sürecinde inşallah Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı destek olursa memnun oluruz. Oğlum ile birlikte karşı tarafta bulunan kız çocuğu da mağdur durumda. Çünkü amcası iki çocuğu soyup cinsel istismara kendi zorluyor. Oğluma 'Bu videoyu paylaşır ve seni rezil ederim' diye tehdit etti. Oğlum da adama 'Ben babama ve jandarmaya gidip durumu anlatacağım' deyince adam pala ile çocuğumu kovalıyor. Oğlum markete sığınıyor ve marketçi ayırmaya çalışıyor. Adam pala ile oğlumu öldürmeye kalkıştı ve kendini haklı çıkartmak için yalan beyanlar veriyor” diye konuştu.

“DAYANAMAM DİYE GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İSTEMEDİM”
Daha yaşananların şokunu atlatamamışken saldırgan Ercan D.'nin ifadesiyle acılarının daha da büyüdüğünü kaydeden baba U.D., "Saldırgan ifadesinde, benim oğlumu kıza tecavüz etmiş gibi göstermeye çalışmış. Daha hastaneden rapor çıkmadı. Oğlumun ve kızın ifadesi apaçık ortada iken, ortaya atılan bu asılsız iddiaları şiddetle kınıyorum. Kız çocuğu oğlumdan şikayetçi olmadı ve amcasının bu duruma zorladığını söyledi. Geçen yıl adam bana 'Senin oğlan ile kızı çıplak yakaladım. Ya evlendir ya da bana şu kadar para ver' dedi. Kızın annesi de evde, bana çay demlemişler. İçerde oturduğumda bana '10 bin TL verirsen olayı kapatırım' dedi. Sonra işimi söyleyince geri adım attı. Jandarma ekipleri görüntüyü göstereceklerini söyledi. Oğlumun muayenesi için imza aldılar. Oğlumun ifadesini okuyunca; dayanamam diye görüntüyü izlemek istemedim” şeklinde konuştu.

''MAĞDURUM VE ADALET İSTİYORUM''

Saldırganın kendisini ve kız arkadaşını zorlayarak görüntüleri çektiğini, önceki gün de darp ederek zorla evine aldığını savunan istismar mağduru S.D. ise yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı:

“Ben o gün arkadaşlarım ile halı saha maçına gidiyordum. Daha sonra beni gördü ve yanına çağırdı. Direk evine girmedim ve binanın içerisinde durdum. Sonra boğazımdan tutup sıkarak içeri götürdü. Ardından benden soyunmamı istedi ve ben kabul etmeyince yumruk attı. Odaya giderken, kız amcasına yapmaması için yalvardı. Ben fırsat bulunca arkadaki kapıdan kaçtım. Markete kendimi attım. Kargaşa oldu ve pala ile beni kovaladı. Sonra jandarma geldi ve bizi götürdü. Bazı haberlerde suçlu duruma düşmüşüm. Ben suçlu değilim, şu anda mağdurum. Ben adalet istiyorum” ifadelerini kullandı. İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.