TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD açıkladı! Ege Bölgesi’nde deprem mi oldu? Ege Bölgesi’nde nerede deprem oldu?

Takvimler 2 Aralık 2023 tarihini gösterdiğinde Ege Bölgesi’nde 4 ilde deprem meydana geldi. Meydana gelen depremlerden kimisi peş peşe olurken kimisi aralıklı olarak meydana geldi. İşte vatandaşı tedirgin eden depremin meydana geldiği iller ve saatleri…

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 13:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AFAD açıkladı! Ege Bölgesi’nde deprem mi oldu? Ege Bölgesi’nde nerede deprem oldu?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem Türkiye’de büyük yıkıma sebep oldu. Sadece Türkiye’de değil Dünya çapında büyük yankı uyandıran depremlerden sonra Ege Bölgesi’ndeki vatandaşlar acaba bugün deprem olacak mı paniği yaşamaya başladı ve her gün Afet ve Acil Durum Yönetimi’nin (AFAD) sitesinden son depremleri merak edip aratmaya başladı. AFAD’ın sitesinde yer alan bilgilere göre 2 Aralık 2023 tarihinde Ege Bölgesi’nde 4 ilde deprem meydana geldi. Meydana gelen depremlerin peş peşe meydana gelmesi vatandaşı korkuttu. AFAD’ın internet sitesinde yer alan verilere göre bugün Ege Bölgesi’nde meydana gelen depremin illerini ve saatlerini sizler için derledik. İşte o iller…

EGE BÖLGESİ’NDE MEYDANA GELEN DEPREMLER VE SAATLERİ

DENİZLİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.06'da merkez üssü Denizli’nin Güney ilçesinde 1.2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7.06 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.45'te merkez üssü Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1.7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.20'de merkez üssü Aydın’ın Germencik ilçesinde 1.6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7. kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

EN SIK DEPREM MUĞLA’DA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.57'de merkez üssü Muğla’nın Ortaca ilçesinde 1.7  büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 5.98 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.16’da merkez üssü Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 0.9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 6.92 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.55’te merkez üssü Muğla’nın Menteşe ilçesinde 1.4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 8.46 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.50’de merkez üssü Muğla’nın Menteşe ilçesinde 1.0 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 16  kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.50’de merkez üssü Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 1.1  büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

MANİSA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10:24’te merkez üssü Manisa’nın Soma ilçesinde 1.6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7.03 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

AYDIN’DA 10 DAKİKA ARAYLA DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.20’de merkez üssü Aydın’ın Germencik ilçesinde 1.6  büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 12 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.30’da merkez üssü Aydın’ın Söke ilçesinde 1.2  büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 7.1 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Vatandaşlardan imza kampanyası: Deprem, sel ve tüm afetlere dirençli kentler istiyoruz!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.