TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sydney'de bıçaklı bir saldırı daha: Hedefte bu sefer kilise var!

Avustralya'nın Sydney kentinde bir başka bıçaklama vakası daha yaşandı. Saldırgan, kentte bulunan bir kilisede ayin sırasında piskoposu bıçakladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 14:41
Kaynak: AA
Sydney'de bıçaklı bir saldırı daha: Hedefte bu sefer kilise var!

9 News'in haberine göre, Sydney'deki Christ The Good Shepherd Kilisesi'nde bıçaklı saldırı meydana geldi. Kilisede ayinin yapıldığı anlarda gerçekleşen bıçaklı saldırıda papaz ve 3 kişi yaralandı. Canlı yayınlanan ayinde saldırganın papazı bıçakladığı anlar kaydedildi.

48 saat sonra yine saldırı

Piskopos Mari Emmanuel, Sydney'in batısındaki Wakeley'de bulunan Christ The Good Shepherd Kilisesi'nde vaaz verirken bir saldırgan piskoposa doğru yürüdü ve defalarca bıçakladı. Kilisenin YouTube sayfasında canlı olarak yayınlanan olayın dehşet verici görüntülerinde, saldırganın aniden darbeler savurduğu ve piskopos Emmanuel'in şaşkınlık içinde olduğu, kilisede ibadet eden cemaatin, saldırganı etkisiz hale getirmek için üzerine atladığı görülüyor.

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar arasında 60'lı, 50'li, 30'lu ve 20'li yaşlarda olduğu düşünülen dört erkek bulunuyor. Piskoposun hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.