TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP İzmir’in oy kullanacağı adresler belli oldu

Kritik seçime saatler kala CHP İzmir’in oy kullanacağı adresler belli oldu. Hangi siyasetçi nerede oy kullanacak? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 11:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP İzmir’in oy kullanacağı adresler belli oldu

TENZİLE AŞÇI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine sayılı saatler kaldı. Seçime saatler kala İzmir’deki siyasetçilerin oy kullanacağı yerler de belli olmaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim günü oyunu, ilk belediye başkanlığı yaptığı Seferihisar’da kullanacak. Soyer, saat 9.30’da Seferihisar Ulamış İlkokulu’nda oyunu kullandıktan sonra annesi Güneş Soyer’i ziyaret edecek.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu saat 10.00’da Balçova Anadolu İmam Hatip Lisesi 1116 numaralı sandıkta oyunu kullanacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Gökçe Gökçen saat 09.00’da Bayraklı Manavkuyu’da bulunan Nedret İlhan Keten Ortaokulu’nda oyunu kullanacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Yüksel Taşkın ise saat 11.00’de İzmir’in tarihi liselerinden olan Konak’taki Atatürk Lisesi’nde oyunu kullanacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.