TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme’nin birbirinden eşsiz koyları ve plajları

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar İzmir’in gözde tatil yerlerinden biri olan Alaçatı’da plajları ve koyları araştırmaya devam ediyor 

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2023 08:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çeşme’nin birbirinden eşsiz koyları ve plajları

GURBET YAVUKLU

İzmir'in gözde ilçelerinden biri olan Çeşme, kendine özgü atmosferi ve güzellikleriyle ziyaretçilerini cezbediyor. İşte Alaçatı'nın masmavi sularına dalabileceğiniz koylar ve plajlar...

Ilıca Plajı: Çeşme'nin en ünlü plajlarından biri. Uzun ve geniş bir kumsala sahip olan Ilıca Plajı, yeşil ve mavi renkli deniziyle dikkat çekiyor.



Altınkum Plajı: Çeşme'nin en popüler plajlarından bir diğeri ise Altınkum Plajı. İncecik kumları ve berrak deniziyle vatandaşları mest eder. Plajın yakınlarında restoran ve kafe gibi imkanları da mevcut. 



Boyalık Plajı: Çeşme'nin popüler plajlarından biri Boyalık Plajı. Ilıca beldesinde yer alır. Boyalık Plajı, kumlu ve geniş bir sahil şeridine sahip, berrak ve ne kadar açılırsanız açılın derin olmayan turkuaz renkli deniziyle ünlü.



Delikli Koy: Alaçatı'nın popülerliği ve hafta sonları yoğunluğu, sakin ve huzurlu ortamları tercih eden insanları farklı yerler keşfetmeye yönlendiriyor. Delikli Koy, bu noktada Alaçatı ve Çeşme'nin kaçış rotalarından biri haline geldi. Etrafında kayalıklar bulunan bu koy, ziyaretçilerine berrak ve turkuaz renkli denizi ile iç içe bir atmosfer sunar.



Dalyanköy Koyu: Çeşme'nin doğal ve sakin koylarından biri. Dalyanköy Koyu, temiz ve berrak deniziyle dikkat çeker. 
Kleopatra Koyu: Kleopatra Koyu, Çeşme'nin güzel ve ünlü koylarından biri. Koy, Çeşme Yarımadası'nda yer almakta. Koyun doğal güzelliği, beyaz kumu ve berrak, turkuaz denizi ile ziyaretçilerini etkiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.