TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Apple Vision Pro'nun heyecanı yarıda kaldı: Talep düşüyor

Apple'ın 3500 dolarlık karma gerçeklik başlığı olan Apple Vision Pro, piyasaya sürüldüğü ilk günkü heyecanın ardından beklenen ilgiyi göremiyor ve mağaza satışları gün geçtikçe azalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 15:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Apple Vision Pro'nun heyecanı yarıda kaldı: Talep düşüyor

Apple Vision Pro'nun duyurusu büyük bir coşkuyla karşılandı, ancak sonrasında talep belirgin şekilde azaldı. Yenilikçi ürünler genellikle tanıtıldıkları ve piyasaya sürüldükleri dönemde en çok ilgi görmektedir ancak son zamanlarda Apple Vision Pro'nun satışlarında ciddi bir düşüş yaşandı.

Bu düşüşün nedeni, cihazın yeterince beğenilmemesi veya yüksek fiyatı değil, daha ziyade insanların sanal gerçeklik veya artırılmış gerçeklik konusundaki ilgisinin değişkenliği olarak açıklanıyor.

Apple Vision Pro3

TALEPLER DÜŞMEYE BAŞLADI

Apple Vision Pro gibi cihazlara olan ilgi, uygulama yetersizliği ve düşük kullanıcı sayısı gibi nedenlerle azalıyor, hatta bu ilgi azalması bazı kullanıcılar için cihazı hiç satın almama noktasına varabiliyor.

Gazeteci Mark Gurman'ın belirttiğine göre, cihazın satışını gerçekleştiren kişilere göre talep oldukça düşük. Randevusu olan potansiyel müşterilerin çoğu gelmiyor veya geldiklerinde bile satın alma niyetinde değiller. Özellikle belirli lokasyonlarda, bir zamanlar günlük birkaç satış yapılan cihazın satışı, artık haftada sadece birkaç adetle sınırlı kalıyor.

Apple Vision Pro

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.