TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir İzmir arası kaç km? İki şehir arasında kullanılan ulaşım araçları neler?

Balıkesir İzmir arası seyahat etmek isteyenler Balıkesir İzmir arası kaç km olduğunu merak ediyor. Balıkesir İzmir arası kaç saatte gidilir? İşte konuya dair detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Balıkesir İzmir arası kaç km? İki şehir arasında kullanılan ulaşım araçları neler?

Her gün binlerce insan Balıkesir İzmir arasında yol yapıyor. Bu yoğunluğun sebebi hem iki şehir arası gidiş gelişler hem de kuzey ve güney yönündeki illere geçiş sağlanıyor olması. Bu durum da Balıkesir İzmir arası kaç km sorusunu gündeme taşıyor. Balıkesir İzmir arası mesafe ve ulaşım yollarını sizin için derledik.

İzmir Balıkesir illerinde ne yapılır?

Ayvalık, Edremit, Bandırma, Erdek, Altınoluk, Burhaniye, Cunda Adası, Marmara Adası, Susurluk, Sarımsaklı, Akçay, Güre gibi yaz sezonunun gözde tatil lokasyonlarını bünyesinde barındıran Balıkesir, tatilcilerin her yıl ziyaret etmek istedikleri bir şehir olarak kendini gösteriyor. Tüm bu yerlere ek olarak Kaz Dağları ve Manyas Gölü Kuş Cenneti Milli Parkı gibi doğal alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Balıkesir gibi İzmir de her kesimden insanın favori adreslerinden biri. Saat Kulesi, Tarihi Asansör, Efes Antik Kenti, Alsancak Kordon, Agora, Kemeraltı, Balçova Teleferik, Şirince Köyü gibi gezilecek alanları ve Çeşme, Seferihisar, Urla, Foça, Menderes, Dikili ve Karaburun gibi denize girilecek lokasyonları dolayısıyla tatilcilerin göz bebeği konumunda bulunuyor.

İzmir Balıkesir arasındaki mesafe ne kadar?

Tatil sezonu dışında da pek çok insanın uğrak noktası olan Balıkesir İzmir illeri sahip oldukları iş potansiyeli, önemli eğitim kurumları, güçlü sanat aktiviteleri ve diğer pek çok nedenden dolayı dört mevsim binlerce insanı ağırlıyor. Balıkesir İzmir arası kaç km sorusu, özellikle Balıkesirliler ve İzmirliler tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Karayolu üzerinden yapılacak otobüs ve özel araçla seyahatlerde gidilmesi gereken toplam yol uzunluğu 204,5 km olarak karşımıza çıkıyor. Şahsi araçla Balıkesir İzmir yolu ortalama 2 saat kadar sürüyor. Otobüs ile yapılan yolculuklarda bu süre en fazla 3 buçuk saate kadar uzuyor. Trenle seyahat etmek isteyen kişiler için bu süre 4 saat 15 dakika ile 5 saat 15 dakika arasında değişiyor. Ulaşım aracı tercihleri kişilerin içinde bulundukları ekonomik durumlara, ne kadar zamana sahip olduklarına ve diğer pek çok sebebe göre değişiklik gösteriyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türkiye’de tekrardan kapanma olacak mı? Uzmanlar açıkladı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.