TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kuşadası Belediyesi kışa hazırlanıyor

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan kış mevsimi öncesi muhtemel su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla kentin dört bir yanında yeni yağmur suyu hattı çalışmalarına hız verdi

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 09:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kuşadası Belediyesi kışa hazırlanıyor

Kuşadası Belediyesi, önümüzdeki aylarda etkili olması beklenen yağışlar öncesinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmada yağışlardan etkilenmesi yüksek cadde ve sokaklarda belirlenen noktalara yağmur suyu hattı yapılıyor. Kısa bir süre önce alt ve üstyapısı yenilenen Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak Değirmendere Mahallesi’nde yer alan 3512 sokakta üst yapı yenileme çalışmalarının ardından yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. Ekipler çalışmalarına Türkmen, Hacıfeyzullah ve Dağ Mahallelleri ile devam edecek.

beklenen yağış (2)

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, her daim kent sakinlerinin konforunun öncelikli olduğuna değinerek “Göreve geldiğimiz ilk günden beri kentimizin sorunlarını kalıcı ve uzun vadeli çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede kentimizin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz yaklaşan kış mevsimi öncesi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı belirli noktalarda ilave yağmur suyu hattı çalışmalarına yoğunluk verdi” dedi.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ökdem görevden alındı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.