TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın’da zirai kaynaklı kirlilik mercek altında

Aydın Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde zirai kaynaklı kirlilik kontrolü komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2023 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Aydın’da zirai kaynaklı kirlilik mercek altında

Aydın İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu'nun oluşturduğu, “Zirai Kaynaklı Kirlilik Kontrolü Komisyonu toplantısı Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Yardımcısı Yılmaz Bozkır Başkanlığında, Şube Müdürü Mehmet Çakmak ile DSİ 21. Bölge Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Aydın Ticaret Odası, Söke Ovası Sulama Birliği temsilci üyeleri ve ilgili teknik personellerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda komisyonun Mart ayında almış olduğu kararlar çerçevesinde İl Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetler ile paydaşlarla birlikte yürütülen ''Bitki Koruma ve Besleme Ürünlerinin Ambalaj Atıklarının Toplanması ve Bertarafı'', "İyi Tarım Uygulamalarının Yaygınlaştırılması ve Kontrolü" ve "Doğadan Modaya Organik Pamuk" Projesi çalışmaları hakkında bilgi verilerek 2023 yılı gerçekleşme durumları hakkında sunum yapıldı.

Komisyon Üyeleri tarafından çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılarak Etkin Su Kullanımı ve İyi Tarım Uygulamaları konularında kararlar alındı.

Zirai Kaynaklı Kirlilik Kontrolü Komisyonunun toplantı katılım bilgileri ve alınan kararlar İl Su Yönetimi Koordinasyon Kuruluna sunulacak.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Aydın semt pazarları

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.