TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düşmanına benzettiği adamı vurdu

İstanbul Beyoğlu’nda ilginç bir olay yaşandı. 17 yaşında bir genç düşmanına benzettiği bir kişiyi bacağından vurarak yaraladı. Saldırgan bayram için gittiği bir evde yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 12:27
Kaynak: İHA
Düşmanına benzettiği adamı vurdu

Beyoğlu Yahya Kâhya Mahallesi’nde önceki ay meydana gelen olayda, bir kişi husumetlisine benzettiği genci takibe aldı. Dakikalarca genci takip eden saldırgan yokuş yukarıya çıktığı esnada arkasından koşarak silahla bacağından vurdu. Saldırı sonucu neye uğradığını şaşıran S.D. yaralanarak yere yığıldı. Yaralı genç saldırganın arkasından bağırırken, sesleri duyan vatandaşlar ise koşarak olay yerine geldi.

Bacağından vurdu

Saldırının ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağından yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.Gencin hayati tehlikesini olmadığı öğrenildi.  Olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Saldırganın kaçış güzergahındaki kameraları tek tek inceleyen polis ekipleri, saldırganın 17 yaşındaki A.H. olduğunu tespit etti.

Silahı denize atmış

Devam eden çalışmalarda Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, yaklaşık 2 ay boyunca saklandığı öğrenilen saldırgan A.H’nin Ramazan Bayramı’nda Bahçelievler’de yaşayan annesinin evine geleceği bilgisine ulaştı. Harekete geçen polis ekipleri, evin etrafında önlem alarak saldırganı beklemeye başladı. Bir süre sonra eve gelen A.H., eve girdikten sonra annesiyle bayramlaştığı sırada Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan saldırgan, silahı denize attığını söyledi. Saldırgan A.H. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.