TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#beyoğlu

beyoğlu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, beyoğlu haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Tıraşı pahalı bulunca berbere kurşun yağdırdı Haber

Tıraşı pahalı bulunca berbere kurşun yağdırdı

İstanbul’da berbere gelen bir şahıs 150 lira olan saç tıraşı ücretini fazla bulunca berberle kavga etti. Berber tarafından tartaklanan şahıs silahını alıp geldiği dükkana kurşun yağdırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs tutuklandı. Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi’nde geçtiğimiz 5 Nisan Cuma günü yaşanan olayda, Mustafa D. tıraş olmak için semtte bulunan berbere gitti. Şahıs saç ve sakal tıraşı olduktan sonra ücreti ödemek istedi. Bunun üzerine berber Hikmet Zengin, traş ücretinin 150 TL olduğunu söyledi. Ancak müşteri şahıs ücretin çok olduğunu söyleyerek indirim yapılmasını istedi. Berberde ücreti 120 TL’ye indirdi. Bu ücreti de beğenmeyen şahıs 100 TL çıkartıp berbere verdi. Bu sebeple berber ile şahıs arasında kavga çıktı. Kavga esnasında şahsı tartaklayarak dükkandan kovdu. Bir süre sonra olay yerine silahla gelen şahıs berber dükkanına kurşun yağdırdı. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı. Saldırının ardından şahıs kaçarken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Beyoğlu Asayiş polisi saldırganı yakaladı Olayın ardından ihbar üzerine çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın kimliğini kısa sürede tespit eden polis ekipleri İstiklal Mahallesi’nde onu yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan silahın da ele geçirildiği saldırıyla alakalı emniyete götürülen şahıs ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin ardından sevk edildiği kilidi adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’da film gibi olay: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı! Haber

İstanbul’da film gibi olay: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı!

Beyoğlu’nda çalıştığı mekandan ayrılan bir DJ, başka mekanda işe başladığı için eski patronları tarafından mesajla tehdit edildi. DJ, peşini bırakmayan eski patronlarının tuttuğu tetikçi tarafından sabaha karşı Esenyurt’taki evine gireceği esnada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara yansırken yara almadan kurtulan DJ, “Görkem ve Veysi’nin selamı var” diyerek ateş eden saldırgan ile eski patronlarından şikayetçi oldu. Olay, geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 04.00 sıralarında Esenyurt İncirtepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Beyoğlu Gümüşsuyu semti Ömer Avni Mahallesi’ndeki bir mekanda Disk Jockey’lik (DJ) yapan Muharrem Ülker (36), bir süre önce işten ayrıldı. Bu süre zarfında başka bir mekanla anlaşan Ülker, yeni işyerinde çalışmak için harekete geçti. Ancak iddiaya göre mekanın patronları Mehmet Mesut D. ve Veysi T., Ülker’in işten ayrılmasına ve başka bir mekana geçmesine sinirlendi. Bunun üzerine Veysi T., Ülker’in de bulunduğu mesajlaşma uygulamasındaki gruba “Sen düşündüğüm yere gitmeyi düşünüyorsan eğer, biz de gerekeni yaparız” içerikli bir mesaj attı. Mesaja cevap vermeyen Ülker ardından gruptan ayrıldı. Bu süre içerisinde DJ Muharrem Ülker, Bağcılar Mahmutbey’deki yeni işyerinde çalışmaya başladı. Eski patronlarından tehdit mesajları almaya devam eden Ülker, geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabaha karşı çalıştığı yeni mekanından araca binerek ayrıldı. Ülker, Esenyurt’taki evine gitmek için binanın kapı şifresini gireceği esnada arkasından yaklaşan saldırgan, “Görkem ve Veysi’nin selamı var” dedikten sonra kendisine 3 el ateş etti. Saldırı sonucu Ülker yara almadan kurtulurken, kurşunlar kapıya isabet etti. Saldırganın sokağa gelip saklandığı ve saldırıda bulunduğu anlar ise kameralara yansıdı. Olayın ardından Muharrem Ülker’in ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler inceleme yaptıktan sonra emniyete giderek şikayetçi oldu. Polis, Muharrem Ülker’in ifadesi sonrasında şikayetçi olduğu şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan Ülker’in şikayetçi olduğu eski patronlarından Veysi T.’nin olaydan sonra sosyal medya hesabından “Babalar sözünü tutar” yazılı bir mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Diğer yandan Ülker’in şikayetçi olduğu eski patronlarından Veysi T.’nin geçtiğimiz sene 10 Temmuz tarihinde erkek arkadaşlarıyla mekana gelen iki kadını gürültü yaptıkları gerekçesiyle kovduğu, kendisine tepki gösteren kadınları ise sokakta silahla kovaladığı ortaya çıktı. Kadınlara dehşeti yaşatan Veysi T. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından silahla birlikte yakalanmış ancak adli makamlarca serbest kalmıştı.

Düşmanına benzettiği adamı vurdu Haber

Düşmanına benzettiği adamı vurdu

Beyoğlu Yahya Kâhya Mahallesi’nde önceki ay meydana gelen olayda, bir kişi husumetlisine benzettiği genci takibe aldı. Dakikalarca genci takip eden saldırgan yokuş yukarıya çıktığı esnada arkasından koşarak silahla bacağından vurdu. Saldırı sonucu neye uğradığını şaşıran S.D. yaralanarak yere yığıldı. Yaralı genç saldırganın arkasından bağırırken, sesleri duyan vatandaşlar ise koşarak olay yerine geldi. Bacağından vurdu Saldırının ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacağından yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.Gencin hayati tehlikesini olmadığı öğrenildi.  Olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Saldırganın kaçış güzergahındaki kameraları tek tek inceleyen polis ekipleri, saldırganın 17 yaşındaki A.H. olduğunu tespit etti. Silahı denize atmış Devam eden çalışmalarda Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, yaklaşık 2 ay boyunca saklandığı öğrenilen saldırgan A.H’nin Ramazan Bayramı’nda Bahçelievler’de yaşayan annesinin evine geleceği bilgisine ulaştı. Harekete geçen polis ekipleri, evin etrafında önlem alarak saldırganı beklemeye başladı. Bir süre sonra eve gelen A.H., eve girdikten sonra annesiyle bayramlaştığı sırada Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan saldırgan, silahı denize attığını söyledi. Saldırgan A.H. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İstanbul Beyoğlu’nda dehşet: Önce eşini sonra kendini vurdu Haber

İstanbul Beyoğlu’nda dehşet: Önce eşini sonra kendini vurdu

Olay, saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Dilekçibaşı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bipolar hastası Mehmet Buğdaycı, eşiyle evin içinde tartıştı. Yaşanan tartışmada silahla önce eşi Şerife Buğdaycı’yı başından vuran Mehmet Buğdaycı daha sonra kendi kafasına sıktı. Silah seslerini duyan komşuları durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri polis eşliğinde kapıyı kırarak içeri girdi. Sağlık ekiplerinin yerde kanlar içinde yatan çifte müdahalede bulundu. Yapılan incelemelerde Mehmet Buğdaycı ve eşi Şerife Buğdaycı’nın hayatlarını olay yerinde kaybettikleri belirlendi. KADIN SIĞINMA EVİNDE YERLEŞTİ DAHA SONRA EVİNE GERİ DÖNDÜ 8 yıl önce Mehmet Buğdaycı ile eşi arasında sık sık tartışmaların yaşandığı ve eşine şiddet uyguladığı öğrenildi. Kocası tarafından şiddete maruz kalan Şerife Buğdaycı’nın kadın sığınma evine yerleştiği daha sonrası ise evine geri döndüğü iddia edildi. Mehmet Buğdaycı’nın ise geçtiğimiz aylarda kendisini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Çiftin evli 3 kız çocuğu ise evin önünde sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri uzun süre evin içerisinde incelemelerde bulundu. Çiftin cansız bedenleri ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Mahalle sakini Ahmet Şahin, “Bizim komşumuz, çok sevdiğimiz bir ablamızdı. Küçük köpeği vardı, gelirdi burada parkta gezdirirdi köpeğini. Hayvansever bir insandı" dedi. Bu haber de ilginizi çekebilir: İstanbul'da elektrik kesintisi – 1 Kasım 2023 Çarşamba

İstanbul’da acımasız kavga: Tartıştığı sürücünün kafasında sopa kırdı Haber

İstanbul’da acımasız kavga: Tartıştığı sürücünün kafasında sopa kırdı

Beyoğlu’nun çeşitli sokak ve caddelerinde yine sinirler fazlasıyla gerildi. Birçok vatandaş kimi zaman alkolün etkisiyle, kimi zaman da bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Dolapdere’de ise iki sürücü trafik tartışması yüzünden tekme tokat birbirine girdi. Sürücülerden birinin diğerinin kafasında plastik sopa kırdığı anlar kameraya yansıdı. Tarlabaşı Bulvarı’nda ise yüksek alkolün etkisinde olan iki şahıs tartıştı. Kaldırımda yumrukların konuştuğu anlarda kavganın yanından geçen diğer insanlar ise olayı şaşkınlıkla izledi. O anlar bir başka vatandaşın kamerasıyla anbean kaydedildi. İSTİKLAL CADDESİ KARIŞTI İstiklal Caddesi’nde yabancı uyruklu olduğu iddia edilen iki grup henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Kavga eden şahısların yere düşen kişileri tekmelediği anları vatandaşlar panikle izledi. Yine İstiklal Caddesi’nde yabancı uyruklu oldukları iddia edilen iki kişi bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavgayı çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırmayı başarırken, yaşananlar diğer vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. KADINI BİR DARBEDE YERE SERDİ Taksim’de ise alkollü olduğu iddia edilen şahısların kavgasını ayırmaya çalışan bir başka kadın, şahıslardan birisi tarafından darp edildi. Ayırmaya çalıştığı esnada aldığı darbeyle yere düşen şahıs neye uğradığını şaşırdı. Kadını yere seren şahsı ise vatandaşlar güçlükle sakinleştirebildi. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bu haber de ilginizi çekebilir: İstanbul Esenyurt'ta apartmanı kurşun yağmuruna tuttular

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali sona erdi Haber

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali sona erdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali çok sayıda etkinliğin ardından sona erdi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 11 ilde, 100 gün süren ve bu özelliği ile dünyanın en uzun süreli festivalleri arasında yer alan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin çıkış noktası olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, kültür sanat dünyasının önemli isimlerini ağırladı. Güneydoğu Avrupa'nın ünlü müzisyenlerinden Dino Merlin, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sevilen eserlerini yorumladı. 240 yıllık tarihi ile dünyanın en köklü ve üretken topluluklarından Mariinski Orkestrası, Valery Gergiev yönetiminde, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ünlü kemancı Tibor Varga'dan 4 yaşında aldığı keman eğitimiyle kariyerine başlayan Gilbert Varga yönetiminde AKM'de sahne aldı. Geleneksel melodileri, elektro ve trip hop ile harmanlayan Tunuslu besteci, gitarist, solist Emel Mathlouthi ile Afrika'nın divası olarak bilinen Benin asıllı Anqelique Kidjo 5. Uluslararası İstanbul Halk Müzikleri Festivali'nde sanatseverlerle buluştu. Yavuz Bingöl, Oktay Kaynarca, Kubat ve Murat Dalkılıç "Aşık Veysel Senfoni ile Buluşuyor" konserinde Eray İnal yönetimindeki senfoni orkestrasıyla sahneye çıktı. Bengü, Simge, Oğuzhan Koç, Murat Dalkılıç, Merve Özbey, İkilem, Gökhan Tepe, Berkay, Ziynet Sali, Ferhat Göçer, Göksel, Ebru Yaşar, Emre Altuğ, Manga ve Fatma Turgut Galataport İstanbul Saat Kulesi Meydanı'nda, Bilal Sonses, Can Bonomo, Ceza, Ekin Uzunlar, Göksel, Kolpa ve Gripin ise AKM'nin dış alanında kurulan Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde konser verdi. Pazartesiden perşembeye hafta içi dört gün son dönemin beğenilen filmleri açık havada sunuldu. Pazar günleri, filmlerde rol alan sanatçıların katılımıyla yapılan özel gösterimlerde ise ziyaretçiler, sanatçılarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldu. Festivalin açılış konserini veren İstanbul Devlet Opera ve Balesi "La Bayadere" balesi ve "Faust" operasını, Mersin Devlet Opera ve Balesi "Damdaki Kemancı" müzikali ve Giuseppe Verdi'nin "Rigoletto" operasını, Samsun Devlet Opera ve Balesi ise "Carmen" balesini sahneledi. Star Wars hakkında bugüne kadar yapılmış en kapsamlı sergi, festival kapsamında İstanbul Sinema Müzesi'nde açıldı. Sergide 40 yıl boyunca bir araya getirilen 600'den fazla parçaya yer verildi. İstanbul Resim Heykel Müzesi'nde Artı 700, Hat ve Kaligrafik Eğilimler, Osman Hamdi Bey ve Güzel Sanatlar Akademisi Hat Koleksiyonu sergileri, Akbank Sanat'ta Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ve Akbank Sanat işbirliğiyle düzenlenen Akbank 41. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi, AKM Galeri'de Yüz'de Yüz Birlikte Var Olmak sergisi festival boyunca ziyarete açık kaldı. AKM Tiyaro Salonu'nda Refik Anadol'un "Rönesans Rüyaları" dijital sergisi, AKM bahçesinde ise "Bir Hayalin İnşası" dijital sergisi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Anadolu Arifleri ve Alimleri Yazma Eser Sergisi, Birvaktile Sergisi, "Geleneği Korumak" Ebru, Minyatür, Hüsn'i Hat Unsurlarını Koruma Eylem Planı Çalıştayı ve geleneksel el sanatlarına yönelik birçok atölye çalışması Rami Kütüphanesi'nde yer aldı. Kütüphanede ayrıca çocuklar ve büyükler için eğlenceli workshoplar düzenlendi. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri; 2 haftalık Beyoğlu Kültür Yolu Festivali maratonunun ardından 14 Ekim'de başlayan Diyarbakır'da Sur Kültür Yolu Festivali ile devam ediyor. Türkiye Kültür Yolu Festivali'ndeki yüzlerce etkinliğin detaylarına buradan ulaşılabilir. BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - İstanbul'da kuru yük gemisi karaya oturdu

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.