TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adliye çalışanı otomobilini yanmış halde buldu

Antalya’da adliye çalışanı, sabah park ettiği otomobilini akşam iş çıkışında yanmış halde buldu. Olay yerinde yapılan incelemede ise çok sayıda kibrite rastlandı

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 10:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Adliye çalışanı otomobilini yanmış halde buldu

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi 3844 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; sokak üzerinde park halinde bulunan 07 F 3373 Volkswagen marka otomobilden dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangına ilk müdahale site sakinleri tarafından çeşme hortumu ile yapıldı. Kısa sürede motor bölümü alev alan otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülerek, güvenlik önlemi alındı. Otomobil çevresinde ekipler tarafından yapılan incelemede çok sayıda kibrite rastlandı. Mahalle sakinleri ise otomobilin 2 çocuk tarafından yakılmış olabileceği iddiasında bulundu.

adliye-calisani-otomobilini-yanmis-halde-buldu (3)

Sabah park ettiği otomobilini iş çıkışında yanmış olarak buldu

Bir yandan yangını söndüren vatandaşlar, diğer taraftan da otomobil sahibine ulaşmak için mücadele etti. Yaklaşık 1 saat sonra adliyede çalıştığı öğrenilen otomobil sahibi Zekeriye Kaya, olay yerine gelince sabah park ettiği otomobilini yanmış olarak buldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise aracın kundaklama olabileceği ihtimali üzerine olay yeri inceleme ekipleriyle birlikte inceleme başlattı. Yaşanılanları anlatan Avukat Emran Nazlı Tınkaz, "Ben adliyeden çıkmıştım, çocuklar yangın var diyerek bağırıyorlardı. Benim otomobilim de buradaydı, panikle koştum. Geldiğimde dumanlar çıkıyordu, vatandaşlar söndürmeye çalışıyordu. Bir öğretmen arkadaşımız iki çocuğun kibritle oynadığını görerek, oynamamaları konusunda uyardığını söyledi. Hepimiz bu mahalleye araçlarımızı koyuyoruz, buradaki çocukların yaptıkları davranışlardan dolayı tedirgin oluyoruz" dedi.

adliye-calisani-otomobilini-yanmis-halde-buldu (2)

Polis ekiplerinin olayla ilgili araştırması ise devam ediyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Antalya'daki kayıp kız çocuğundan kötü haber geldi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.