TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armağan Çağlayan’dan Büyükşehir’e: Daha da beni oyunla ilgili aramayın!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından seyirciyle buluşturulan ‘Size Anlatacaklarım Var’ gösterisi için kente gelen Armağan Çağlayan, organizasyon sorunu yaşadığı Büyükşehir’e ateş püskürdü: “Daha da beni oyunla ilgili aramayın!”

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 20:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Armağan Çağlayan’dan Büyükşehir’e: Daha da beni oyunla ilgili aramayın!

ÇAĞLA GENİŞ
Son dönemlerde YouTube kanalında da yaptığı “sıra dışı” röportajlarla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, “Size Anlatacaklarım Var” adını verdiği tek kişilik gösterisiyle bugün İzmir’de sahne aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından seyirciyle buluşturulan etkinliğin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çağlayan, Büyükşehir’i topa tuttu. Alsancak’ta bulunan İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenen gösteride organizasyon sorunu nedeniyle yaşadıklarını anlatan Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkanı ile yaşadığı tartışmayı aktardı. Çağlayan, “Liyakatsiz insan zor hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın!” sözleriyle tepki gösterdi.
“DAHA BENİ ARAMAYIN”
Çağlayan, “İzmir Büyükşehir Belediyesi size anlatacaklarım var gösterisini satın aldı. Biletler 45 saniyede bitti. Instagramdan milyon ‘hakarete’ uğradım. Gösteri günü geldi. Salonda olan kişi sayısı 80. Bütün profesyonelliğimle işimi yaptım. 2 saat gösteri yapıp sahneden indim. Oyun bitikten sonra. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı olduğunu iddia eden bir hanımefendi, kulise gelip bacak bacak üstüne atıp, bana bağırmaya başladı. Hanımefendi neden bana bağırıyorsunuz dedim. Bunun üzerine beraber çözüm bulalım sisteme dedi. Ben de sisteme çözüm bulmakla bek sorumlu değilim. Hem işinizi düzgün yapmıyorsunuz, hem de bana bağırıyorsunuz dedim. Ben instagramdan biletler bittiği için milyon hakarete uğradım, hem de siz bana sesinizi yükseltiyorsunuz dedim. Ve ben de sesimi yükselttim. Liyakatsiz insan zor hayatın her alanında zor. İşi yapmayı bilmiyorsanız yapmayacaksınız! Siz bir oyun parası verdiniz diye beni satın almadınız! Alamazsınız! Daha da beni oyunla ilgili aramayın!” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.