TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Süleyman Tekbaş kimdir?

Saadet Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan adayını Süleyman Tekbaş olarak açıkladı. Süleyman Tekbaş kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 12:14
Kaynak: HABER MERKEZİ
Saadet Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı Süleyman Tekbaş kimdir?

Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek. Bu kapsamda siyasi partilerin adayları, vatandaşlar ile olan birlikteliklerini hız kesmeden sürdürüyor. Belediye başkanı seçilme durumunda yapacağı çalışmaları vatandaşlar ile paylaşan adaylar, bununla birlikte halkın sorunlarını da dinliyor. 81 ilde faaliyetlerini sürdüren adaylar, oldukça kısa bir zaman kalan yerel seçimler için yoğun bir tempoda çalışıyor. Adaylık süreciyle ilgili yeni bir hamle de Saadet Partisi’nden geldi. Saadet Partisi Ankara’nın Keçiören isimli ilçesi için belediye başkan adayını Süleyman Tekbaş olarak açıkladı. Süleyman Tekbaş kimdir? Konu ile alakalı bilgileri haberimizin devamında sizin için derledik.

Süleyman Tekbaş kimdir?

Süleyman Tekbaş, 13 Şubat 1976 tarihinde Giresun’un Keşap isimli ilçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Samsun’da aldı. 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olan Tekbaş, Milli Gençlik Vakfı (MGV) Giresun Şube Başkanıdır. Siyasi hayatını Saadet Partisi çatısı altında sürdüren Süleyman Tekbaş, Saadet Partisi Giresun İl Başkanı ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesidir. Farklı dönemlerde milletvekili adayı da olan Tekbaş, aynı zamanda Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısıdır.

Süleyman Tekbaş evli mi?

Süleyman Tekbaş, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Süleyman Tekbaş Twitter (X) hesabının adı nedir?

Süleyman Tekbaş Twitter (X) hesabını “Suleymanntekbas” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.