TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliağa Petkimspor, son topta Ege derbisini kaybetti: Petkimspor'un galibiyet serisi bozuldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Aliağa Petkimspor, sezonun 6.haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi takımına son anda 63-61'lik skorla kaybetti. Aliağa Petkimspor- Yukatel Merkezefendi Belediyesi maçının özeti ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Aliağa Petkimspor, son topta Ege derbisini kaybetti: Petkimspor'un galibiyet serisi bozuldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet artıyor. Sezona iyi başlangıç yapan Aliağa Petkimspor üst üst üç galibiyet aldıktan sonra Ege derbisinde Denizli'ye 63-61'lik mağlup oldu. Ligde kalma mücadelesi veren Denizli ekibi bu galibiyetle rahat bir nefes alırken İzmir temsilcisi üç maçtan sonra kaybetti. Nefesleri kesen Aliağa Petkimspor- Yukatel Merkezefendi Belediyesi maçının son bölümünde David Efianayi son topu kaçırdı ve ev sahibi takım kazandı. Aliağa Petkimspor, bu sezon iddialı kadrosuyla play off hedefiyle mücadele ediyor.

aliağa petkimspor

PETKİMSPOR'UN GALİBİYET SERİSİ BOZULDU

Zafer Aktaş'ın öğrencileri önemli bir galibiyet elde ederek nefes aldı. Denizli ekibi önümüzdeki hafta Fenerbahçe Beko deplasmanında karşı karşıya gelecek. Aliağa Petkimspor ise evinde Enka Spor Salonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u misafir edecek. Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde Daniel Oturu 19 sayı, 11 ribaund, 4 asist ile maçın en değerli oyuncusu seçildi. Marko Pecarski 16 sayı, 5 ribaund, Berke Aygündüz 11 sayı, 5 ribaund ile galibiyette önemli rol oynadı. Petkimspor’da ise David Efianayi 16 sayı, 1 ribaund, Khyri Thomas 15 sayı, 5 ribaund, Kristers Zoriks 13 sayı, 1 asist, Jeremy Simmons 11 sayı, 5 ribaund ile mücadele etti.

PERİYOT SONUÇLARI:

1.PERİYOT: 14-18

2.PERİYOT: 30-31

3.PERİYOT: 52-47

4.PERİYOT: 63-61

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.