TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zübeyde Hanım'ın kızları kazandı: Karşıyaka Medical Point-Edremit Belediyespor: 3-0

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'nde Karşıyaka, evinde Edremit Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Maçın özeti haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Zübeyde Hanım'ın kızları kazandı: Karşıyaka Medical Point-Edremit Belediyespor: 3-0

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'nde mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü sezonun ikinci maçında Edremit Belediyespor'u 3-0 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elinde tutan yeşil kırmızılılar rakibine fırsat tanımadan hiç set vermedi.

Karşıyaka maça iyi başladı ve ilk iki seti 25-14 aldı. Maç setinde 25-21 skorla galibiyet elde eden Zübeyde Hanım'ın kızları Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda kritik maçta kazandı. Salonu dolduran Karşıyakalı taraftarlar takımını son topa kadar destekledi. Sezonun ilk galibiyetini elde eden Karşıyaka, önümüzdeki hafta İzmir-Atatürk Voleybol Salonu Vestel Spor Kompleksi'nde Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Taraftarların merakla ve heyecanla beklediği Göztepe-Karşıyaka derbisine sayılı günler kaldı.

Kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla sezona 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile başlayan yeşil kırmızılılar bu sezon bir üst lige çıkmayı hedefliyor. Sezonun üçüncü haftasında ise Karşıyaka-Göztepe derbisi olacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Valiliği Karşıyaka-Göztepe derbisinde güvenlik tedbiri için henüz açıklamada bulunmadı.

İddialara göre Karşıyaka, bu sezon futbola yaptığı yatırım ve desteklerden dolayı voleybola olan desteğini azalttı. TFF 3.Lig'de mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü bu sezon futbolda yaptığı ciddi yatırımlarla ve transferler ile sezona bomba gibi başlarken basketbolda bu hafta Anadolu Efes'e kaybetti. Futbol ve basketbola yapılan yatırım, transferlerden sonra voleybol şube yönetim neler yapacak merak ediliyor.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunun Karşıyaka Spor Kulübü'nün Voleybol Şube Başkanı Veysi Kubba, "Takımımızın 3-0 kazandığı maçta bizi yanlız bırakmayan büyük Karşıyaka taraftarına teşekkür ediyorum. Her hafta desteklerinin artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

KARŞIYAKA-EDREMİT BELEDİYESPOR: MAÇ SKORU

Karşıyaka Medicalpoint-Edremit Belediyespor:   (25-14) (25-14) (25-21)

İkinci haftanın maç sonuçları:

İSTANBUL BBSK-BAHÇELİEVLER BLD: 0-3

YEŞİLYURT-NERMİN HANIM ZEYTİNLİĞİ HAVRAN BLD:3-1

ARAS KARGO:3 AS SİGORTA A.Ş. ÇANAKKALE BLD:3-0

KARŞIYAKA MEDİCALPOİNT-EDREMİT BLD. ALTINOLUK:3-0

BODRUM BLD. BODRUM SPOR:VAKIFBANK:3-2

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Karşıyaka liderliğini koruyor: Karşıyaka-Ergene Velieşmespor:2-0 (Maç sonucu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.