TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yücel’den Sürekli’nin dönüşüm çıkışına yanıt

AK Parti İzmir heyetinin Gaziemir çıkarmasına ve İl Başkanı Sürekli’nin Büyükşehir’e yaptığı eleştirilere yanıt veren CHP İl Başkanı Yücel, “Yine içi boş, algı yaratarak gündem değiştirme çabalarından birine daha şahit olduk” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 10:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yücel’den Sürekli’nin dönüşüm çıkışına yanıt

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

AK Parti İzmir heyetinin haftanın ilk günü Gaziemir’e çıkarma yaparak Büyükşehir’e yaptığı dönüşüm salvosuna Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin beraberindeki heyetle birlikte Gaziemir’deki kentsel dönüşüm alanında Emrez ve Aktepe’de arpa boyu yol kat edilmediğini söylediği ve Büyükşehir’in depremzedeleri için hayata geçirdiği Halk Konut projesini de sert sözlerle eleştirerek İZBETON için ‘batık şirket’ çıkışı yaptığı açıklamasını eleştiren CHP İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yine içi boş, algı yaratarak gündem değiştirme çabalarından birine daha şahit olduk” ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Yücel, açıklamasında Bayraklı Şehir Hastanesi’nin 96 aydır açılışının yapılmadığını vurgulayarak AK Parti’ye, “Ama sizin tek derdiniz, İzmir’in rantını yandaşlarınıza kullandıramamaktır. Sizi dert, halkımızı konut sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” sözleriyle seslendi.

YALAN SİYASETİ AKP’DE KURUMSALLAŞMIŞ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yücel, şu ifadeleri kullandı: “Dün AKP’nin yine içi boş, algı yaratarak gündem değiştirme çabalarından birine daha şahit olduk. Bayraklı Şehir Hastanesi’nin temelini 2014’te atan ve ‘30 ayda bitecek’ sözü verip, 96 aydır açılış yapmayı beceremeyen, o arada milletin vergisini, kamunun milyonlarca lirasını birilerine peşkeş çeken zihniyetin yüzsüzlüğü, İzmirlileri artık şaşırtmıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hiç olmadığı kadar hızlı çalışmaktadır. 4 bölgede 3 bin konutun inşaatını eş zamanlı olarak devam ettiren İZBETON, İzmir'in yollarını yenileyen, kent mobilyası üreten, inşaat yapan şehrin en güçlü kurumlarından biri haline gelmiştir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenin ardından, Aktepe/Emrez 1. Etap'taki temel atma ve hafriyat çalışmaları hız kesmeden, aralıksız devam etmektedir. Burada hiçbir çalışma yapılmamış gibi bir algı yaratmaya çalışmak, hak sahiplerine yanlış bilgi vermek, halkı aldatmak ve yalan söylemektir. Yalan siyaseti AKP’de artık kurumsallaşmıştır. Kentsel dönüşümü kaba inşaata indirgemeye çalışan ve daha yeni temel atma töreni yapılan Gaziemir'de bina görme hayali kuran anlayışa, Örnekköy’ü ziyaret etmelerini ve orada yükselen yeni binalarımızı ziyaret etmeyi öneriyoruz. Halk Konut projesiyle bir ilke imza atıp, halkı uzun ve zor sözleşme süreçlerinden ve yüksek banka faizlerinden kurtaran Tunç Soyer ve ekibini karalamaya çalışmak yerine örnek alırsanız, işte o zaman yerli ve milli olursunuz. Ama sizin tek derdiniz, İzmir’in rantını yandaşlarınıza kullandıramamaktır. Sizi dert, halkımızı konut sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.