TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta eski kıyafetler ekonomiye kazandırılıyor

Yozgat Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçenin belirli noktalarına konulan giysi, ayakkabı, tekstil kumbarası ile eski kıyafet ve tekstil atıkları ekonomiye kazandırılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 14:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Yozgat’ta eski kıyafetler ekonomiye kazandırılıyor

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçenin belirli noktalarına konulan giysi, ayakkabı, tekstil kumbarası ile eski kıyafet ve tekstil atıkları ekonomiye kazandırılıyor.

Akdağmadeni ilçesinde atık yönetimi ve sıfır atık programı çerçevesinde vatandaşların ömrünü tamamlamış kıyafet ve tekstil atıkları geri dönüşüm ile ekonomiye kazandırılıyor. Daha yaşanılabilir bir Akdağmadeni için çevreye duyarlı projelere devam ettiklerini belirten Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, "Belediyemiz Sıfır Atık Tesisi, yer altı çöp konteyner sistemi gibi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İlçemizde kıyafetlerin ve tekstil atıklarının geri dönüşüme kazandırılması için vatandaşlarımızın kolay ulaşabileceği toplama noktaları oluşturuldu. Yaklaşık 3 yıldır sıfır atık çalışmaları ve atık yönetimi konusunda belediyemize desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bu alanda da başarılı bir çalışma yapacağımızı biliyoruz. Daha yaşanılabilir bir Akdağmadeni, daha güvenli bir dünya için hep birlikte gayret edeceğiz" dedi.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim bilgileri: Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim numarası kaç?

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.