TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muş'ta çevre temizliği

Muş’ta Bulanık Belediyesi tarafından çevre temizliği yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2023 12:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Muş'ta çevre temizliği

Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından "Temiz Bir Bulanık İçin El Ele" sloganıyla başlatılan proje çerçevesinde çevre temizliği yapıldı.  

Öğretmenevi Caddesi’nde start alan ve Kent Meydanı'na kadar devam eden çöp temizleme etkinliğine Bulanık Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ayşegül Mutlu, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Yapılan çevre temizliğinin ardından konuşan Kaymakam Ocak, Bulanık’ta çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “Öğrencilerimizle birlikte çevremizi temizledik ve öğrencilerimizi çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek istedik. 1000 öğrenci, 150 öğretmenimiz, kamu kurumlarında yaklaşık 500 memurumuz, aile destek merkezimizdeki kadınlarımız, Muş Alparslan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretim görevlileri, belediye çalışanlarımızla güzel bir etkinlik yaptık. Daha temiz bir dünya için, daha temiz bir Bulanık için etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederim" diye konuştu.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Oğuzhan Uğur, yapay zekayı konuk olarak programına çıkardı. Yapay zeka Robot Sophia'dan şaşırtan cevaplar!

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.