TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Eğitim Dönemine Yeni Bilgisayar ve Tabletle Başlamak İçin En Doğru Zaman Mı?

Yeni eğitim dönemi yeni bilgisayar ve tabletle başlamak istiyorsanız eğer bilgisayar ve tabletlerinizi değiştirmek için en doğru zaman olabilir. Türk Telekom grup şirketi Sebit’ten Vitamin LGS ile kişiye özel LGS hazırlık sistemi fırsat sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2023 13:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yeni Eğitim Dönemine Yeni Bilgisayar ve Tabletle Başlamak İçin En Doğru Zaman Mı?

Hemen hemen her öğrenci yeni bir dizüstü bilgisayarla yeni eğitim dönemine başlamak tabii ki ister. Yeni eğitim dönemine yeni bilgisayar ve tabletle başlamak isteyen öğrenciler için, HUAWEI MatePad Air, Galaxy Tab S9, tablet ve bilgisayarın merak edilen özellikleri haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Türk Telekom ortaklığıyla eğitim destekli programını açıkladı!

Türk Telekom ortaklığıyla gerçekleşen Sebit’in öğrenciler için Liselere Geçiş Sistemi’nde başarılı olmaları adına geliştirdiği eğitim programı kapsamında çözümü Vitamin LGS, kişiselleştirilmiş çalışma programıyla fırsatıyla sunuyor. Bu sayede de öğrenciler sınava tam donanımlı bir şekilde hazırlandığı için başarı oranı daha çok artmış olacak.

Sebit, öğrencinin yeterliği ve gelişimini kapsamında eksiklerini ölçülerek, performans takip sistemi sağlanmaktadır. Her öğrenciyi cevapları baz alınarak yönlendirme sistemiyle, Adım kartları setiyle,  LGS’ye hazırlıkta en çok tercih edilen soru bankaları tek bir sette buluşuyor. 28 soru bankasıyla Türkiye’nin en iyi yayıncılarının kitapları sayesinde, başka bir kaynak arayışına girmeden, ayrıca vakit kaybetmeden tam donanımlı bir şekilde öğrencilerin sınava hazırlanması sağlanıyor.

Yeni eğitim dönemi yeni bilgisayar ve tabletle

HUAWEI MatePad Air ile yeni şeyler denemeye, kariyerlerini ilerletmeye ve iş stresini azaltmanın bir yolunu bulmaya hevesli profesyoneller için tasarlandı. HUAWEI MatePad Air modeli sayesinde mekan fark etmeden istediğiniz her yerde kolay kullanım sağlayan özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca, profesyonel ofis yazılımı ile birlikte akıllı işlevlere sahip özelliği sayesinde de sistemsel kullanım kolaylığı sağlayarak kullanıcılarına sorunsuz deneyim sağlamakta. Tüm bunlara ek olarak cihazlar arası sorunsuz iş birliği özelliği ile uygulamalar ve cihazlar arası renk yakalama ve kolaylaştırma eşleştirme yazdırma özelliği sayesinde, kullanım esnasında iş süreçlerini daha fazla kolaylaştırmakta. Bu da kullanıcılar için daha hızlı ve verimli bir yazma deneyimi demek oluyor. Galaxy Tab S9;  İç ve dış mekanlarda sorunsuz bir görüntüleme deneyimi sağlayarak Dinamik AMOLED 2X ekrana sahip Galaxy Tab S9 Serisi ile yaratıcılığı ve üretkenliği çeşitliliğiyle birinci sınıf bir tabletin neler başarabileceği standartları belirliyor. Galaxy Tab S9’un yeteneklerini göstermek isteyen Taejun Pak, farklı ile özellikleri ve işlevleri dikkat çeken Galaxy Tab S9 ekrano için S Pen’i kullanılmakta.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 2023-2024 Eğitim Döneminde Kırtasiye Desteği Ne Kadar? Başvuru Şartları Neler? Detaylarıyla İşte!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.