TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni başkan Şenol Aslanoğlu sahaya indi

CHP İzmir’in yeni İl Başkanı Aslanoğlu resmen göreve başlamasının ardından il yönetimi ile Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 11:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni başkan Şenol Aslanoğlu sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu kararıyla İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Şenol Aslanoğlu, gerçekleştirilen devir-teslim töreninin ardından il yönetimi ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi Aslanoğlu, basın mensuplarına kısa bir açıklamada da bulundu.

BAĞLILIĞIMIZI HAYKIRMAK İÇİN BURADAYIZ

Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılıklarını bildirmek için burada olduklarının altını çizen Aslanoğlu, “Aslında bu mücadeleyi başlatan partimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’e bağlılıklarımızı bildirmek onun ışığında devam edeceğimizi bir kez daha haykırmak için buradayız. Dün de söylediğimiz gibi bir topu topu on 100 metremiz var bugün burada başlayan şey daha önce arkadaşlarımızın sürdürdüğü tüm çalışmalar bugün de devam ediyor. Buradan saha çalışmasına gidiyoruz, Menderes’te olacağız. Yarın Kemalpaşa’da olacağız, çalışmalar başladığı gibi devam edecek” dedi.

İNŞALLAH BANA NASİP OLUR

İl başkanlığına atandığında hissettiği duyguları açıklayan Aslanoğlu, “İlk haber aldığınız zaman tabi ki bir heyecan hissediyorsunuz bu heyecan zaten bütün örgütün hepsinde var. Güzel bir dönem inşallah iktidarın ilk il başkanı olmak da bana nasip olur” ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulunun görevde kalıp kalmayacağına ilişkin konuşan Aslanoğlu, “Aynı şey devam edecek. Bu bir bayrak yarışı... Çok üzün süredir emek veren Deniz Başkan’dan ben bayrağı teslim aldım. Koşuyoruz hep beraber bazen arkadaşlarımız bayrak değiştirecekler, değiştirmeyecekler. Göreceğiz... Ama sahada çalışmalarımız devam ediyor, herkes örgüt mücadelesini her koşulda, her yerde sürdürecek” açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.